Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη

27/2/2026 5:17:16 μμ
Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της χώρας ανακοινώνουν ο ένας από τον άλλο την απόφαση να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις που θα διοργανωθούν ανά την Ελλάδα με αφορμή τη θλιβερή επέτειο του δυστυχήματος των Τεμπών.

 

Στο πλαίσιο αυτό ο ΠΦΣ δήλωσε σήμερα ότι στηρίζει αυτές τις αποφάσεις και καλεί και εκείνος με τη σειρά του τους φαρμακοποιούς να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις.

 

Ενδεικτικά, ο Φ.Σ. Αττικής και τα φαρμακεία της δύναμής του θα παραβρεθούν στη συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος στις 28/02 «ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη απονομή δικαιοσύνης στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Αντίστοιχα, οι φαρμακοποιοί της Ξάνθης θα συναντηθούν στο κέντρο της πόλης, μετά από κάλεσμα του συλλόγου. Στάση εργασίας ανακοίνωσε και ο Φ.Σ. Φωκίδας «συμπαραστεκόμενος στο βαθύ πένθος της χώρας» όπως και ο Φ.Σ. Τριχωνίδας, ενώ το Δ.Σ. του Φ.Σ. Πέλλας δηλώνει «τη στήριξη του στις δράσεις και τις συγκεντρώσεις των τοπικών φορέων και σωματείων της περιοχής», επισημαίνοντας ότι η 28η Φεβρουαρίου αποτελεί ημέρα μνήμης και περισυλλογής. Επίσης τις προηγούμενες ημέρες αντίστοιχες ανακοινώσεις έχουν εκδώσει οι Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Έβρου κ.ά.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Τιμητική διάκριση για την UCB Ελλάδας και τον Λεωνίδα Ισσόπουλο
Από την πρεσβεία του Βελγίου στην Ελλάδα
Μπαράζ κλοπών στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών
Peifasyn Academy: Νέο webinar για φαρμακοποιούς & βοηθούς φαρμακείου
Με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των εμβοών και του ιλίγγου»