Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Οι φαρμακοποιοί στο παλάτι

11/5/2022 10:32:29 μμ
Έλαβαν «συγχαρητήρια» από τον Πρίγκιπα Κάρολο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση συμμετείχαν 200 Βρετανοί φαρμακοποιοί και υπάλληλοι φαρμακείων από τον Εθνικό Φαρμακευτικό Σύλλογο (NPA), οι οποίοι προσκλήθηκαν στο παλάτι του Αγίου Ιακώβου (St James's Palace) από τη βασιλική οικογένεια! Η εκδήλωση είχε στόχο να αναγνωρίσει το έργο των φαρμακοποιών σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και τη συνεισφορά τους καθΆ όλη τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Οι φαρμακοποιοί που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση γνωρίστηκαν με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο, ο οποίος απέτισε φόρο τιμής στα φαρμακεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του NHS: «Τα φαρμακεία είναι ένας πολύ οικείος χώρος στους κεντρικούς δρόμους και στις γειτονιές του έθνους. Οι άνθρωποι βασίζονται στους φαρμακοποιούς και τους εκτιμούν εδώ και πολλές γενιές. Εκτός του ότι προσφέρετε άμεση πρόσβαση σε συμβουλές και θεραπεία, το σπουδαίο είναι ότι αποτελείτε μια φιλική και καθησυχαστική παρουσία στην κοινότητα. Ένας τόπος όπου η επιστήμη συναντά την κοινωνία. Όπως έχω ξαναπεί, τα φαρμακεία είναι οι άνθρωποι και οι χώροι, όχι μόνο χάπια».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο