Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Οι φαρμακοποιοί είναι έτοιμοι να συνδράμουν στην περίθαλψη των τραυματιών

24/7/2018 1:11:22 μμ
Ανακοινώσεις από ΠΦΣ και ΦΣ Αττικής & Θεσσαλονίκης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.) εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της πύρινης λαίλαπας στην Αττική, που στοίχισε τη ζωή, σε πολύ μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας.


Ο Π.Φ.Σ. σε δελτίο τύπου αναφέρει πως "η τραγωδία βρίσκεται σε εξέλιξη και ο αριθμός των θυμάτων συνεχώς αυξάνεται" και ότι είναι "πρόθυμος να συνδράμει με όποιον πρόσφορο τρόπο επιλέξει η Πολιτεία, στο τιτάνιο έργο περίθαλψης των τραυματιών από αυτή την ανείπωτη τραγωδία".


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής εκφράζει και αυτός με τη σειρά του την οδύνη για την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Αττική και ανακοινώνει ότι έχει ήδη ενημερώσει τον υπουργό Υγείας πως "είναι στη διάθεση του Υπουργείου για να συνδράμει άμεσα με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί τους πληγέντες συμπολίτες του και χορηγεί ένα σημαντικό ποσό στο Συνεταιρισμό του, προκειμένου να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες των πολιτών σε ιατροφαρμακευτικό υλικό".


Αντίστοιχα και οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης δηλώνουν ότι "παρακολουθούν συγκλονισμένοι την πύρινη τραγωδία που πλήττει την Αττική» και παρ' όλο που βρίσκονται μακριά από τα μέτωπα της φωτιάς, η ψυχή, η καρδιά και η σκέψη τους είναι στα θύματα αυτής της τραγωδίας και στους ανθρώπους που παλεύουν να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας".


Ανακοινώνουν δε ότι "είναι έτοιμοι να συνδράμουν άμεσα, όταν παρουσιαστεί οποιαδήποτε επιπλέον ανάγκη σε ιατροφαρμακευτικό υλικό για την περίθαλψη των τραυματιών".


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρόκειται για το Epsilon Smart Ergani Advanced






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο