Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ τάσσονται κατηγορηματικά υπέρ του ΠΕΙΦΑΣΥΝ

21/12/2023 10:32:47 μμ
«Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί την εργασιακή μας οικογένεια»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Υπέρ του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ τάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του οι οποίοι με ψήφισμά τους δηλώνουν ότι «δεν επιτρέπουν σε μία χούφτα ανθρώπων να διαβάλει και να συκοφαντεί την εργασιακή τους οικογένεια». 

Αφορμή για το ψήφισμα αυτό ήταν οι συνδικαλιστικές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η απόλυση του εργαζομένου, προέδρου του επιχειρησιακού Σωματείου και μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο ο οποίος -όπως κατήγγειλε ο Όμιλος- κανένας εργαζόμενος ακόμα και αν είναι συνδικαλιστής δεν είναι υπεράνω του νόμου.

Για το θέμα έχει εκδώσει ανακοίνωση και η ΟΣΦΕ, η οποία δηλώνει την απόλυτη στήριξή της στην πρόσφατη απόφαση του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ για την απόλυση εργαζομένου, κάνοντας λόγο για σπάνια περίπτωση εκμετάλλευσης της συνεταιριστικής φύσης της επιχείρησης.

Αναλυτικά το ψήφισμα των εργαζομένων για τη στήριξη του ΠΕΙΦΑΣΥ αναφέρει:

«Εμείς οι εργαζόμενοι του ΠΕΙΦΑΣΥΝ διαμαρτυρόμαστε για όλα αυτά που γίνονται δήθεν για μας, αλλά χωρίς εμάς!

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την προσπάθεια κατασυκοφάντησης που γίνεται εδώ και αρκετό διάστημα από μία μικρή ομάδα κατά του ΠΕΙΦΑΣΥΝ.
Η ομάδα αυτή για άγνωστους σε εμάς λόγους (ίσως λόγω δικών τους προσωπικών συμφερόντων – φιλοδοξιών), με ψευδείς καταγγελίες ΕΠΆ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, κατασυκοφαντούν συστηματικά τον Συνεταιρισμό στον οποίο εργαζόμαστε, χωρίς να ισχύει τίποτα απ΄ όλα όσα ισχυρίζονται.


Παράλληλα όλο αυτό το διάστημα, αν κάποιοι από τους εργαζόμενους διαμαρτύρονταν ή αντιδρούσαν στις πρακτικές τους, βίωναν εκφοβισμό, τρομοκρατία, μηνύσεις και καταγγελίες! 


Η κατάσταση αυτή έχει επιφέρει μεγάλη αναστάτωση στην καθημερινότητά μας, στο εργασιακό μας περιβάλλον, στην εργασιακή ειρήνη. Να σταματήσουν να παίζουν με το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Μπορεί να ξεγελούν και να παραπλανούν ανθρώπους ασχέτους με τον ΠΕΙΦΑΣΥΝ, αλλά όχι εμάς, τους έχουμε αντιληφθεί εδώ και πολύ καιρό. 


Εμείς, η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του ομίλου, έχοντας ζήσει όλα αυτά τα χρόνια του εργασιακού μας βίου, το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, δεν επιτρέπουμε σε μία χούφτα ανθρώπων να διαβάλει και να συκοφαντεί την εργασιακή μας οικογένεια, στηρίζουμε τον ΠΕΙΦΑΣΥΝ και δηλώνουμε πως θα είμαστε δίπλα του, όπως κι εκείνος στηρίζει εμάς και τις οικογένειές μας όλα αυτά τα χρόνια!

Ήρθε επιτέλους η ώρα να ακουστεί η δική μας φωνή!
Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να σταθούν πλάι μας και να μας στηρίξουν. Εμείς είμαστε οι εργαζόμενοι του ΠΕΙΦΑΣΥΝ. Εμείς είμαστε ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ και θα βρισκόμαστε πάντα μπροστά να υπερασπιζόμαστε την αλήθεια».

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
Σε συνεργασία με τους Συνεταιρισμούς Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, Νομού Έβρου και του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών