Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΟΦΕΤ: Στο χάρτη των «The Most Sustainable Companies» και το 2023

9/5/2023 8:06:20 μμ
Η Βιώσιμη Ανάπτυξη οδηγεί σε έναν πιο δίκαιο κόσμο, σύμφωνα με την Ιουλία Τσέτη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο χάρτη των «The Most Sustainable Companies in Greece 2023» διακρίθηκε για ακόμη μία χρονιά ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση, δεσμευόμενος σε θέματα βιωσιμότητας και υπεύθυνου επιχειρείν - μία δέσμευση η οποία αποτελεί κουλτούρα και ταυτόχρονα φιλοσοφία για τους 600 και πλέον εργαζομένους του Ομίλου. 

Ο ΟΦΕΤ συμμετείχε στην πρωτοβουλία Sustainability Performance Directory 2023 του Οργανισμού Quality Net Foundation και αναδείχθηκε μεταξύ των 35 ηγέτιδων εταιρειών, που δημιουργούν τον επιχειρηματικό χάρτη βιώσιμης ανάπτυξης στη χώρα, βάσει της αξιολόγησης της εταιρικής επιχειρηματικής επίδοσής τους επί τριών κριτηρίων: Περιβάλλον – Κοινωνία – Εταιρική Διακυβέρνηση (ESG). Τη διάκριση παρέλαβε ο Σπύρος Κίντζιος, Director Corporate Development της UNI-PHARMA.

Στο χαιρετισμό της, η πρόεδρος και CEO του ΟΦΕΤ Ιουλία Τσέτη, φαρμακοποιός MSc, Επίτιμη Δρ. Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ, Γ.Γ του ΣΕΒ και πρόεδρος του UN Global Compact Network Hellas, ανέφερε: «Είναι απαραίτητο στις ημέρες μας να κάνουμε πράξη την κυκλική οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, διότι μόνο έτσι το ηθικό επιχειρείν μπορεί να ευδοκιμήσει. Είναι απαραίτητο να βραβεύονται επιχειρήσεις με ανθρώπινο πρόσωπο, με σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά και στο περιβάλλον και να ακούγονται θετικά λόγια για τις επιχειρήσεις που ενστερνίζονται τις Αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας. Οι στόχοι της Βιώσιμης Ανάπτυξης για να αλλάξουμε τον κόσμο είναι το μονοπάτι που μας οδηγεί σε έναν κόσμο με περισσότερη δικαιοσύνη, περισσότερη ειρήνη και ευημερία και σε έναν πλανήτη όπου μπορεί κανείς να επιβιώσει και να αναπτυχθεί».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
«Η συνεργασία Ακαδημίας & φαρμακοβιομηχανίας, αναγκαία συνθήκη για την πρόοδο της νέας γενιάς», όπως ανέφερε


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης