Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports

19/4/2024 12:07:15 πμ
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην 1η έκθεση Logistics and Transports που διοργανώθηκε 11-13 Απριλίου από την Omind Creatives στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). 


Ο διευθυντής Logistics της Σ.ΕΛ.ΦΑΡ. Α.Ε., Θεόδωρος Γούναρης εκπροσώπησε τον Όμιλο, μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα: «City  Logistics in a New Era: Η Θεσσαλονίκη αλλάζει πρόσωπο και ενσωματώνει ευρωπαϊκές πρακτικές» που πραγματοποίησε το Ι.ΜΕΤ.-Ε.Κ.Ε.Τ.Α. (Ινστιτούτο Μεταφορών- Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης). 


Παρουσίασε τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες που εφαρμόζονται από τον Όμιλο σε επίπεδο logistics, αναλύοντας ως μελέτη περίπτωσης (case study) τις νέες υπερσύγχρονες ρομποτικές εγκαταστάσεις του Ομίλου, προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό. Η ομιλία επίσης εστίασε και στο μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα του Ομίλου εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, λόγω της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων (μηδενικών εκπομπών CO2).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενθαρρύνοντας τον διάλογο και την ουσιαστική επικοινωνία
Και είναι έτοιμος να υποστηρίξει τη διάθεση των ΦΥΚ, σύμφωνα με τον πρόεδρο






Σχετικά άρθρα

Η Ένωση Σπανίων Ασθενών Ελλάδας και η AstraZeneca Ελλάδας ανακοινώνουν τη σύμπραξή τους
Για τη διάδοση του Ελληνικού Χάρτη Σπανίων Παθήσεων
Η Haleon ενώνει τις δυνάμεις της με τους Γιατρούς του Κόσμου
Υποστηρίζει το Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Οργανισμού στην Αθήνα
Kenvue: Συνεργασία με τη Mayo Clinic
Για τα καλλυντικά Aveeno