Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports

19/4/2024 12:07:15 πμ
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην 1η έκθεση Logistics and Transports που διοργανώθηκε 11-13 Απριλίου από την Omind Creatives στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). 


Ο διευθυντής Logistics της Σ.ΕΛ.ΦΑΡ. Α.Ε., Θεόδωρος Γούναρης εκπροσώπησε τον Όμιλο, μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα: «City  Logistics in a New Era: Η Θεσσαλονίκη αλλάζει πρόσωπο και ενσωματώνει ευρωπαϊκές πρακτικές» που πραγματοποίησε το Ι.ΜΕΤ.-Ε.Κ.Ε.Τ.Α. (Ινστιτούτο Μεταφορών- Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης). 


Παρουσίασε τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες που εφαρμόζονται από τον Όμιλο σε επίπεδο logistics, αναλύοντας ως μελέτη περίπτωσης (case study) τις νέες υπερσύγχρονες ρομποτικές εγκαταστάσεις του Ομίλου, προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό. Η ομιλία επίσης εστίασε και στο μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα του Ομίλου εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, λόγω της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων (μηδενικών εκπομπών CO2).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με κεντρική ομιλήτρια τη Δήμητρα Μπουσίου-Γεροστάθη, γιατρό πνευμονολόγο
Σύμφωνα με τη Deloitte, τα καινοτόμα φάρμακα αποδίδουν περισσότερο






Σχετικά άρθρα

Pfizer: Τιμητική διάκριση στη στα Prix Galien Greece 2025
Για την προαγωγή της επιστημονικής έρευνας και της καινοτομίας
GSK: Απέσπασε δυο σημαντικές διακρίσεις στα Prix Galien Greece 2025
Επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της στην προαγωγή της καινοτομίας
SYFA Learning & Win Medica: Επιτυχημένη η επιμορφωτική εκδήλωση για τη διακοπή του καπνίσματος
Με κεντρική ομιλήτρια τη Δήμητρα Μπουσίου-Γεροστάθη, γιατρό πνευμονολόγο