Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ στην κοπή της πίτας των «Φαρμακοποιών του Κόσμου»

11/2/2020 5:04:01 μμ
Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ παραμένει αρωγός στις δράσεις της Οργάνωσης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ έδωσε το παρών στην κοπή της πρωταχρονιάτικης πίτας των «Φαρμακοποιών του Κόσμου», υποστηρίζοντας άλλη μια φορά την Οργάνωση.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο με τη συμμετοχή 250 και πλέον ατόμων σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα, ενώ παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, πρόεδροι Φαρμακευτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών, φαρμακευτικών εταιρειών, φαρμακοποιών και εθελοντών.


Η Δώρα Μανωλάκου, πρόεδρος του Δ.Σ των «Φαρμακοποιών του Κόσμου» ζήτησε όλοι οι φορείς της φαρμακευτικής αγοράς να συνδράμουν το έργο της Οργάνωσης, ώστε να μεγαλώσει η αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.


Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ επί σειρά ετών είναι αρωγός στο έργο των «Φαρμακοποιών του Κόσμου» και θα συνεχίσει να βοηθά ενεργά τις δράσεις της Οργάνωσης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρακτική προσέγγιση στις ανάγκες στοματικής υγείας ανά ηλικιακή ομάδα
Φαρμακοποιοί λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση για να γίνουν «σύμβουλοι δερματολογικής φροντίδας»






Σχετικά άρθρα

Plac Control – TePe: Τεκμηριωμένη επιστημονική εκπαίδευση για φαρμακοποιούς
Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην προληπτική οδοντιατρική
Best in Pharmacy Awards 2026 με ανανεωμένες κατηγορίες
Early Bird Rate έως τις 15/5
Health Plus SA: Συμμετείχε στην Hellas Pharm
Με τα καθιερωμένα της brands και μια παρουσία έκπληξη