Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ συμμετείχε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

19/10/2022 4:42:52 μμ
Και ενίσχυσε το ηθικό των εργαζομένων και την ομαδική εργασία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, ως πρόσφατο μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στον εορτασμό της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών.
Από τις 3 έως και τις 7 Οκτωβρίου γιόρτασε με τους εργαζομένους του μέσα από μια σειρά δράσεων: γευστικές εκπλήξεις, ερωτηματολόγιο ικανοποίησης εργαζομένου αλλά και ψηφοφορία της καλύτερης ιστορίας εξυπηρέτησης που μοιράστηκαν οι εργαζόμενοι, σε ένα κουίζ με τίτλο «Πες μια ιστορία». 

Σε αυτήν τη γιορτή, ξεχωριστή θέση είχε το τμήμα διανομής του ομίλου, μετά και την πρόσφατη βράβευση για την «Καλύτερη πολιτική παράδοσης παραγγελιών», στα Best in Pharmacy Awards 2022. Το βραβείο «ταξίδεψε» σε όλες τις εταιρείες του και φωτογραφήθηκε με το τμήμα διανομής καθεμίας. Αντίστοιχα posts έγιναν σε Facebook και LinkedIn για την ανάδειξη της καλύτερης ομάδας.
Ειδικά για φέτος, παραχωρήθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, το ειδικό βραβείο «Super Heros» για να «φωτίσει» τους ανθρώπους και τις ομάδες πίσω από την αξία της εξυπηρέτησης. 

Με μεγάλη χαρά, γιΆ αυτή τη χρονιά, ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ απένειμε το συγκεκριμένο βραβείο στο τμήμα διανομής της ΣΥΝΦΑ Στέρεας Ελλάδας. Με τη συμμετοχή σε αυτήν τη γιορτή, ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ σκοπό είχε όχι μόνο να ευαισθητοποιήσει για την αξία εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και να ενισχύσει το ηθικό των εργαζομένων και την ομαδική εργασία, επιβραβεύοντάς τους και υπενθυμίζοντας σε όλους τις καθημερινές προσπάθειες των ανθρώπων του ομίλου για την εξυπηρέτηση των φαρμακείων του.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και κορυφαία διάκριση από διεθνή φορέα για υπηρεσίες του
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών