Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στηρίζει την «Ελπίδα»

26/7/2022 3:21:53 πμ
Και συμβάλλει στην ενίσχυση του προσκοπικού οράματος για έναν καλύτερο κόσμο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ) για στήριξη της «Ελπίδας». 

Έτσι τιτλοφορείται η θερινή δράση υπαίθρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί 3-13 Αυγούστου 2022, στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας. Η ιστορία της «Ελπίδας» ξεπερνάει τα 20 έτη και πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια. Στη φετινή δράση αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 1.000 άτομα από όλη την Ελλάδα, καθώς και αποστολές από την Κύπρο, τη Γαλλία, την Αίγυπτο και το Ισραήλ.

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στηρίζει ως χορηγός τη δράση του ΣΕΠ, προσφέροντας κρέμες, αντικουνουπικά, αναρροφητικές συσκευές και μια σειρά σκευασμάτων, τα οποία μπορούν να φανούν χρήσιμα κατά τη διεξαγωγή της δράσης. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλει στην ενίσχυση του προσκοπικού οράματος για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, μέσα από την ευαισθητοποίηση για τη διάσωση και προστασία του οικοσυστήματος.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στόχος η ενιαία κατεύθυνση και η μακροπρόθεσμη σταθερότητα
Προχωρούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις






Σχετικά άρθρα

Angelini Pharma: Στρατηγική συνεργασία με τη Quiver Bioscience
Για καινοτόμες θεραπείες έναντι γενετικών επιληψιών
Νέα 360° καμπάνια για το Trebon Ν
Από τη Uni-Pharma και τη Foss Productions
Karabinis Group SA: Σύσταση νέου εταιρικού σχήματος
Στόχος η ενιαία κατεύθυνση και η μακροπρόθεσμη σταθερότητα
Στρατηγική σύμπραξη Δυναμικής Φαρμακαποθήκης με την Profarm
Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού