Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Οι 21 στόχοι για την εξέλιξη των φαρμακοποιών
Η FIP τους καλεί να τεκμηριώνουν την αξία των υπηρεσιών προκειμένου να αμείβονται αναλόγως
Η Βίκυ Κουλιανού: το πρόσωπο της FITO+
Μια αποκλειστική συνεργασία στο χώρο των καλλυντικών
Αντιγριπικός εμβολιασμός στο φαρμακείο: Ναι αλλά πώς;
Δύσκολες μέρες περιμένουν τους φαρμακοποιούς

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ παραμένει ένα διαμάντι της ελληνικής οικονομίας

27/7/2020 2:46:27 μμ
Διάκριση στα «Diamonds of the Greek Economy»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ήταν και φέτος συνεπής στο ραντεβού του με τα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας, ως αποτέλεσμα της συνέπειας και της ευθύνης με την οποία λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια.
Η ετήσια εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/07/2020, στο Hilton Athens Hotel.

Το βραβείο παρέλαβε για τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μίλτος Αγιούμπ, δηλώνοντας:
«Για να φτάσει κάποιος οργανισμός σήμερα να βραβευτεί, σημασία φαίνεται ότι έχουν οι αριθμοί και οι δείκτες. Τελικά αυτό που έχει σημασία είναι να θυμηθούμε τι υπάρχει πίσω από αυτά, δηλαδή τις αξίες του οργανισμού και τους ανθρώπους του που υπηρετούν αυτές τις αξίες».

Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ομίλου, στη σύντομη παρέμβασή του, αναφέρθηκε σε αξίες του συνεταιρισμού όπως η ελεύθερη συμμετοχή και αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του, αλλά και η αφοσίωση – αφοσίωση στον Έλληνα ασθενή και στον κοινωνικό ρόλο του φαρμακοποιού, μιας και το φαρμακείο αποτελεί έναν από τους κρίκους της αλυσίδας υγείας.

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ τιμά αυτό το ρόλο σε καθημερινή βάση, γεγονός που αποτυπώθηκε ακόμα περισσότερο τη δύσκολη περίοδο της έξαρσης της επιδημίας του Covid-19. Πιστός στις αξίες του, επιτυγχάνει θετικά αποτελέσματα, παραμένοντας καινοτόμος και πρωτοπόρος με ένα κύκλο εργασιών ο οποίος, το 2019 έκλεισε με πάνω από 310.000.000€ και με μηδενική εξάρτηση από τραπεζικό δανεισμό.

Ο Μ. Αγιούμπ αφιέρωσε το βραβείο στους 300 εργαζομένους του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, στους 1.700 φαρμακοποιούς, που στην πλειοψηφία τους τον εμπιστεύονται καθημερινά ως τον κύριο ή και μοναδικό προμηθευτή τους, καθώς επίσης και στους 200 προμηθευτές-συνεργάτες του ομίλου, γιατί όπως ανέφερε «τελικά είναι το ανθρώπινο οικοσύστημα το οποίο δημιουργεί τα αποτελέσματα».

Το video από τη στιγμή της βράβευσης μπορείτε να βρείτε στο website του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ www.prosyfape.gr και στο YouTube κανάλι του εδώ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στα Best in Pharmacy Awards 2020


Σχετικά άρθρα

Η Βίκυ Κουλιανού: το πρόσωπο της FITO+
Μια αποκλειστική συνεργασία στο χώρο των καλλυντικών
Bristol Myers Squibb: Σταματά τις δραστηριότητές της στον τομέα των ΜΗΣΥΦΑ
Το σκεύασμα Depon θα διατίθεται πλέον από τη ΒΙΑΝ στην Ελλάδα
YOUTH LAB: Silver βραβείο για τα Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches
Στα Best in Pharmacy Awards 2020