Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν


Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ παραμένει ένα διαμάντι της ελληνικής οικονομίας

27/7/2020 2:46:27 μμ
Διάκριση στα «Diamonds of the Greek Economy»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ήταν και φέτος συνεπής στο ραντεβού του με τα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας, ως αποτέλεσμα της συνέπειας και της ευθύνης με την οποία λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια.
Η ετήσια εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/07/2020, στο Hilton Athens Hotel.

Το βραβείο παρέλαβε για τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μίλτος Αγιούμπ, δηλώνοντας:
«Για να φτάσει κάποιος οργανισμός σήμερα να βραβευτεί, σημασία φαίνεται ότι έχουν οι αριθμοί και οι δείκτες. Τελικά αυτό που έχει σημασία είναι να θυμηθούμε τι υπάρχει πίσω από αυτά, δηλαδή τις αξίες του οργανισμού και τους ανθρώπους του που υπηρετούν αυτές τις αξίες».

Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ομίλου, στη σύντομη παρέμβασή του, αναφέρθηκε σε αξίες του συνεταιρισμού όπως η ελεύθερη συμμετοχή και αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του, αλλά και η αφοσίωση – αφοσίωση στον Έλληνα ασθενή και στον κοινωνικό ρόλο του φαρμακοποιού, μιας και το φαρμακείο αποτελεί έναν από τους κρίκους της αλυσίδας υγείας.

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ τιμά αυτό το ρόλο σε καθημερινή βάση, γεγονός που αποτυπώθηκε ακόμα περισσότερο τη δύσκολη περίοδο της έξαρσης της επιδημίας του Covid-19. Πιστός στις αξίες του, επιτυγχάνει θετικά αποτελέσματα, παραμένοντας καινοτόμος και πρωτοπόρος με ένα κύκλο εργασιών ο οποίος, το 2019 έκλεισε με πάνω από 310.000.000€ και με μηδενική εξάρτηση από τραπεζικό δανεισμό.

Ο Μ. Αγιούμπ αφιέρωσε το βραβείο στους 300 εργαζομένους του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, στους 1.700 φαρμακοποιούς, που στην πλειοψηφία τους τον εμπιστεύονται καθημερινά ως τον κύριο ή και μοναδικό προμηθευτή τους, καθώς επίσης και στους 200 προμηθευτές-συνεργάτες του ομίλου, γιατί όπως ανέφερε «τελικά είναι το ανθρώπινο οικοσύστημα το οποίο δημιουργεί τα αποτελέσματα».

Το video από τη στιγμή της βράβευσης μπορείτε να βρείτε στο website του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ www.prosyfape.gr και στο YouTube κανάλι του εδώ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος Θεόδωρος Σκυλακάκης
Για μια ακόμη χρονιά αναδείχθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές επιχειρήσεις


Σχετικά άρθρα

ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΦΑΣΥΝ: 40 χρόνια δημιουργίας και πρωτοπορίας
1η Αυγούστου 1980 - 1η Αυγούστου 2020
Οργή για τις φήμες ότι η Moderna κοστολογεί έως 30 δολ. τη δόση του εμβολίου COVID-19
Οι στρατηγικές τιμολόγησης των άλλων εταιρειών
FITO+: Οι μεγάλες προκλήσεις της επόμενης χρονιάς τα νέα καλλυντικά προϊόντα και η εξαγωγική δραστηριότητα
Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου Χρήστου Φαρμάκη, στη Βάσω Καλυβιώτη
H PAUL HARTMANN στη 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Στο περίπτερο 13 | Stand:B01