Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ εύχεται «καλές γιορτές»

23/12/2023 6:06:37 μμ
Και μοιράζει όμορφα συμβολικά δώρα στα φαρμακεία και στους εργαζομένους του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


O όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, περήφανος για το «ευ συνεταιρείζεσθαι», επέλεξε φέτος να μοιράσει στα φαρμακεία και στους εργαζομένους του δώρα με συμβολικό χαρακτήρα. Δώρισε από το Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Zoinos» ένα ΠΟΠ βιολογικό κρασί Ζίτσας και από τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου Βόλου «Δήμητρα» ένα εκλεκτό τσίπουρο, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθειά του να ανακάμψει, μετά την καταστροφή των εγκαταστάσεων παραγωγής του από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού στη Μαγνησία.


Η μεγάλη κοινωνική ευθύνη που έχει ο όμιλος όμως δεν σταμάτησε εδώ! Μέσα από μία ευφάνταστη επικοινωνιακή ενέργεια, συνέλεξε ευχές και προτάσεις από τα παιδιά των φαρμακοποιών και εργαζομένων του για ένα καλύτερο κόσμο! Και όλες οι ευχές ήταν τόσο μοναδικές και αυθεντικές που δεν θα μπορούσε παρά να τις συγκεντρώσει σε ένα όμορφο βιβλίο, το οποίο συνόδεψε τα δώρα του. 


Για τη συμμετοχή τους όλα τα παιδιά έλαβαν ένα συμβολικό δώρο από τον οργανισμό Make A Wish Ελλάδος, βοηθώντας έτσι παιδιά με σοβαρές ασθένειες να εκπληρώσουν τις δικές τους ευχές.


«Επειδή μόνο τα παιδιά ξέρουν αυτό που ψάχνουν, ας τα ακούσουμε και ας βρούμε όλοι το παιδί που κρύβεται μέσα μας, για ένα κόσμο καλύτερο!», είναι το μήνυμα που στέλνει ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05
Και συμμετοχή στο 2ο Run for Autism της Λάρισας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών