Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ εύχεται «καλές γιορτές»

23/12/2023 6:06:37 μμ
Και μοιράζει όμορφα συμβολικά δώρα στα φαρμακεία και στους εργαζομένους του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


O όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, περήφανος για το «ευ συνεταιρείζεσθαι», επέλεξε φέτος να μοιράσει στα φαρμακεία και στους εργαζομένους του δώρα με συμβολικό χαρακτήρα. Δώρισε από το Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Zoinos» ένα ΠΟΠ βιολογικό κρασί Ζίτσας και από τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου Βόλου «Δήμητρα» ένα εκλεκτό τσίπουρο, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθειά του να ανακάμψει, μετά την καταστροφή των εγκαταστάσεων παραγωγής του από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού στη Μαγνησία.


Η μεγάλη κοινωνική ευθύνη που έχει ο όμιλος όμως δεν σταμάτησε εδώ! Μέσα από μία ευφάνταστη επικοινωνιακή ενέργεια, συνέλεξε ευχές και προτάσεις από τα παιδιά των φαρμακοποιών και εργαζομένων του για ένα καλύτερο κόσμο! Και όλες οι ευχές ήταν τόσο μοναδικές και αυθεντικές που δεν θα μπορούσε παρά να τις συγκεντρώσει σε ένα όμορφο βιβλίο, το οποίο συνόδεψε τα δώρα του. 


Για τη συμμετοχή τους όλα τα παιδιά έλαβαν ένα συμβολικό δώρο από τον οργανισμό Make A Wish Ελλάδος, βοηθώντας έτσι παιδιά με σοβαρές ασθένειες να εκπληρώσουν τις δικές τους ευχές.


«Επειδή μόνο τα παιδιά ξέρουν αυτό που ψάχνουν, ας τα ακούσουμε και ας βρούμε όλοι το παιδί που κρύβεται μέσα μας, για ένα κόσμο καλύτερο!», είναι το μήνυμα που στέλνει ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο επίκεντρο η επιστημονική ενημέρωση και ο ρόλος του φαρμακοποιού στην υποστήριξη της γυναίκας
«Με πωλήσεις 8,5 δισ. δολάρια ετησίως θα γίνουμε ηγέτες στην αγορά», υποστηρίζει η εταιρεία






Σχετικά άρθρα

Viatris: Έγκριση από τον FDA για τη νέα θεραπεία της πρεσβυωπίας
Περιέχει phentolamine και είναι οφθαλμικό διάλυμα
Abbott: Δημιουργεί νέα εταιρεία με τα διατροφικά της προϊόντα
«Με πωλήσεις 8,5 δισ. δολάρια ετησίως θα γίνουμε ηγέτες στην αγορά», υποστηρίζει η εταιρεία
Nestlé: Ετοιμάζει νέα premium σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Solgar
Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία
Το πρώτο 12ωρης δράσης φάρμακο για τον πόνο, τον πυρετό και τον βήχα κυκλοφορεί στις ΗΠΑ
Μετά από μια 10ετία έρευνας και ανάπτυξης από τη Reckitt