Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Ο όμιλος NAOS Group και η BIODERMA εμπιστεύονται την ελληνική αγορά

6/2/2018 1:39:56 μμ
Νέα συνεργασία με την εταιρεία SYN INNOVATION LABORATORIES S.A
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πρωτοπορώντας από το 1970, η BIODERMA Laboratoire Dermatologique με την μοναδική εξειδίκευση στη βιολογία της δερματολογίας συνεχίζει να αναπτύσσεται παγκοσμίως. Χάρη σε αυτή την επιστημονική της προσέγγιση, στηριζόμενη κατά πρώτο λόγο στη γνώση του δέρματος και των βιολογικών μηχανισμών του, δημιουργεί προϊόντα που εμπνέονται από τη φιλοσοφία του βιολογικού μιμητισμού και αυτό αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας της.

Με αυτό τον τρόπο, κι ύστερα από πετυχημένη παρουσία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μέσω συνεργασιών με εταιρίες διανομής, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα.


Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα, ο γαλλικός όμιλος NAOS Group και η BIODERMA στον οποίο ανήκει, εμπιστεύεται την ελληνική αγορά του φαρμακείου και τον Έλληνα φαρμακοποιό. Από 3/1/2018 ξεκινά η νέα εποχή και η δραστηριότητα της ελληνικής θυγατρικής εταιρίας NAOS Skincare Greece όπου σε συνεργασία με την εταιρία SYN INNOVATION LABORATORIES S.A. θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον Έλληνα φαρμακοποιό με το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που την διακρίνει.


Ο όμιλος NAOS Group, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω των 3 μαρκών του (BIODERMA – Institut Esthederm και Etat Pur) και μέση ετήσια ανάπτυξη +20% τα τελευταία 5 χρόνια, αποτελεί έναν ολοκληρωμένο όμιλο καλλυντικών εμπνευσμένο από το δέρμα και τη ζωή με όραμα τη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων με ευαίσθητο δέρμα. «Είμαστε σίγουροι ότι σε αυτό το εγχείρημα όλοι μαζί θα καταφέρουμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο προσφέροντας προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας και καινοτομίας για τον Έλληνα καταναλωτή», τονίζει η εταιρεία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

'Αμεση και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε καινοτόμες θεραπείες ζητούν οι Ενώσεις Ασθενών






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη