Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Best in Pharmacy Awards 2026
O θεσμός που αναδεικνύει τα προϊόντα φαρμακείου και τις πρακτικές προώθησής τους

Ο ΟΦΕΤ στο 2ο Αραβο-Ελληνικό Συνέδριο Υγείας

15/6/2026 4:31:33 μμ
«Οικοδομώντας γέφυρες συνεργασίας για την υγεία, την καινοτομία και την ανάπτυξη»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΟΦΕΤ συνέβαλε ενεργά στις εργασίες του 2ου Αραβο-Ελληνικού Συνεδρίου Υγείας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους, εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας, στελέχη του τομέα της υγείας και επενδυτές από την Ελλάδα και 16 αραβικές χώρες.

 

Το συνέδριο ανέδειξε τις προοπτικές ανάπτυξης συνεργασιών στους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας, των καλλυντικών, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, του ιατρικού τουρισμού, των νεοφυών επιχειρήσεων και των νέων τεχνολογιών για τη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών.

 

Η πρόεδρος και CEO του ΟΦΕΤ, Ιουλία Τσέτη, τόνισε: «Στο διεθνοποιημένο ανταγωνιστικό περιβάλλον που βιώνουμε όλοι μας, το "βαρύ κλειδί" που θα ανοίξει την πόρτα της ανάπτυξης, της βελτίωσης και μακροημέρευσης των επιχειρηματικών και οικονομικών μας σχέσεων, της έναρξης νέων πρωτοποριακών πεδίων, της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας, αλλά και της αντοχής στο χρόνο, είναι οι δημιουργικές συνέργειες. Η υγεία, η γνώση και η καινοτομία μπορούν να αποτελέσουν τη νέα κοινή γλώσσα συνεργασίας μεταξύ των λαών μας· μια γλώσσα που υπερβαίνει τα σύνορα, οικοδομεί εμπιστοσύνη και δημιουργεί διαρκή αξία για τις επόμενες γενιές».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενωμένοι απέναντι στον καρκίνο του μαστού
Παρουσιάστηκαν σε ευρωπαϊκό συνέδριο






Σχετικά άρθρα

Haleon: Επενδύει στο μέλλον της εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας
Συμβάλλει στην ανακαίνιση του Πανεπιστημιακού Αμφιθεάτρου της Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ
Η Boots πουλήθηκε προς $8,9 δισ. στους δισεκατομμυριούχους Weston
Είναι η 2η αλλαγή στη διοίκηση μέσα σε 1,5 χρόνο
Supplement Awards 2026
9/10/2026 4:11:56 μμSupplement Awards 2026
O θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει την καινοτομία στα συμπληρώματα διατροφής
31 ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες στη CPHI 2026
Το ελληνικό φάρμακο αναδεικνύεται πρωταγωνιστής στις διεθνείς αγορές