Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ο νέος κανονισμός για τα προσωπικά δεδομένα και στον Φ.Σ.Α.

20/4/2018 1:41:32 μμ
Οι συναλλαγές του Συλλόγου με τρίτα πρόσωπα επιτρέπονται μόνο με εξουσιοδότηση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ενημερώνει τα μέλη του πως οι συναλλαγές με τις υπηρεσίες του Συλλόγου δεν θα πραγματοποιούνται πλέον από τρίτα πρόσωπα, χωρίς εξουσιοδότηση.


Ο λόγος είναι η υποχρεωτική συμμόρφωση των υπηρεσιών του Συλλόγου με τον Κανονισμό 679/2016 της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί προστασίας προσωπικών δεδομένων που τίθεται σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018.


Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι "από τούδε και στο εξής, η εγγραφή, διαγραφή μελών και οι λοιπές συναλλαγές πάσης φύσεως με τις υπηρεσίες του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, από συγγενείς του φαρμακοποιού ή τρίτα πρόσωπα θα πραγματοποιείται μόνο αν ο εκάστοτε απεσταλμένος διαθέτει ειδική εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής ή ειδικό πληρεξούσιο".


Σημειώνεται ωστόσο ότι για την υποβολή συνταγών στον Σύλλογο ΔΕΝ απαιτείται εξουσιοδότηση. "Για όλες τις άλλες υπηρεσίες, είτε πρόκειται για κατάθεση εγγράφων ή για παραλαβή, πρέπει να είναι ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος, άλλως απαιτείται εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής ή πληρεξούσιο" συμπληρώνει ο Φ.Σ.Α.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η φαρμακευτική κάνναβη






Σχετικά άρθρα

Αλματώδης ανάπτυξη στα online φαρμακεία της Ευρώπης
Προειδοποιήσεις απευθύνει όμως ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Health της IQVIA
Απλήρωτες οι συνταγές Μαΐου για το πρόγραμμα της παχυσαρκίας
Ο ΠΦΣ ζητά εξηγήσεις από την Ειρ. Αγαπηδάκη
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ