Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο Δημήτρης Αλιμπέρτης στα «Best in Pharmacy Awards 2022»

30/9/2022 12:09:22 πμ
«Η μεγάλη συμμετοχή των εταιρειών και το επίπεδο της κριτικής επιτροπής αποδεικνύουν την επιτυχία του εγχειρήματος», σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου ΣΥΦΑΚ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΣΥΦΑΚ υποστήριξε τα «Best in Pharmacy Awards 2022», με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Δημήτρη Αλιμπέρτη να συμμετέχει ενεργά παρευρισκόμενος στην Τελετής Απονομής. Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημασία που έχει για τα ίδια τα brands η επιβράβευση για την ποιότητα και την εξωστρέφειά τους:

«Τα "Best in Pharmacy Awards" αποτελούν ένα σημαντικό θεσμό στον κλάδο του φαρμακείου, καθώς προάγουν την καινοτομία, την ποιότητα και την εξωστρέφεια. 
Παράλληλα αποτελούν κίνητρο για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμακείου να δημιουργήσουν, να βελτιώσουν τα προϊόντα τους και να αναβαθμίσουν τις πρακτικές τους είτε σε επίπεδο παραγωγικής διαδικασίας είτε στο επίπεδο του μάρκετινγκ και της προώθησης προϊόντων φαρμακείου. Αποτελούν επίσης πηγή έμπνευσης καινοτομίας για όλους τους εμπλεκομένους και εφαλτήριο για την ευρύτερη αγορά του φαρμακείου να εξελίσσεται και να μετασχηματίζεται συνεχώς, ανταποκρινόμενη στα νέα δεδομένα και στις ανάγκες των καταναλωτών.

Οι επιχειρήσεις που επιβραβεύονται αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς ισχυροποιείται το brand τους και καθίσταται ακόμη πιο αναγνωρίσιμο στους καταναλωτές. Τα προϊόντα και οι πρακτικές τους, που συμμετέχουν και βραβεύονται, αποκτούν προστιθέμενη αξία και αναδεικνύονται στο ευρύτερο κοινό. Οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να αξιοποιήσουν τη συμμετοχή και τη βράβευσή τους για να κερδίσουν μεγαλύτερη δημοσιότητα και προβολή, αυξάνοντας τα μερίδια αγοράς τους στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή αγορά. Η μεγάλη συμμετοχή των εταιρειών του κλάδου και το επίπεδο της κριτικής επιτροπής αποδεικνύουν την επιτυχία του εγχειρήματος!»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος