Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο Anthony Aouad στο τιμόνι της Sanofi Ελλάδας

4/7/2024 10:29:38 μμ
«Στόχος μας είναι να γίνουμε η ηγέτιδα εταιρεία ανοσολογίας στον κόσμο» ανέφερε
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Anthony Aouad αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Sanofi Ελλάδας και της Επιχειρησιακής Μονάδας Φαρμάκου για την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Ουκρανία. 


Ο Anthony Aouad προσχώρησε στη Sanofi το 2012, αναλαμβάνοντας μια σειρά ηγετικών ρόλων στο Τμήμα του Finance σε διάφορες χώρες δραστηριοποίησης της εταιρείας, μεταξύ των οποίων και τον ρόλο του CFO στην Ουκρανία. Το 2021 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα σε ρόλο επικεφαλής του Digital Transformation και Market Insights για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη. Παράλληλα, το 2023 ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της Επιχειρησιακής Μονάδας Γενικής Ιατρικής για την Ελλάδα, συμβάλλοντας σημαντικά με το έργο του στον εκσυγχρονισμό της επιχειρησιακής μονάδας και στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας.


Επιπρόσθετα στην πλούσια επαγγελματική του εμπειρία στον κλάδο του φαρμάκου, διαθέτει και ακαδημαϊκό υπόβαθρο τόσο στις επιστήμες υγείας όσο και στην επιστήμη των χρηματοοικονομικών, καθώς είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Βιοχημεία από το Πανεπιστήμιο Paris V René Descartes και μεταπτυχιακού στη Χρηματοοικονομική και Συμβουλευτική Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο HEC Paris. 


Ο Anthony Aouad δήλωσε σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων: «Στόχος μας στη Sanofi είναι να γίνουμε η ηγέτιδα εταιρεία ανοσολογίας στον κόσμο και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την εμπιστοσύνη της εταιρείας στο πρόσωπό μου προς την επίτευξη του κοινού μας αυτού σκοπού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εξαιρετική ομάδα ανθρώπων που με στηρίζουν στις 3 χώρες της αρμοδιότητάς μου και να δεσμευτώ ότι μαζί θα αναζητήσουμε τα θαύματα της επιστήμης για να βελτιώσουμε τις ζωές των ασθενών μας και να ενισχύσουμε το αποτύπωμα της εταιρείας μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και ενισχύει το προσωπικό που διαχειρίζεται ψηφιακά εργαλεία και ΑΙ
Εισήγηση του Δ.Σ. εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση


Σχετικά άρθρα

Abbott: 20,4% ανάπτυξη μόνο από τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα για τον διαβήτη
Η εταιρεία αύξησε τις οικονομικές της προβλέψεις για το υπόλοιπο του έτους
Sanofi: Επενδύει 400 εκατ. ευρώ στην Ινδία
Και ενισχύει το προσωπικό που διαχειρίζεται ψηφιακά εργαλεία και ΑΙ
«Executive Program in Pharmaceutical Management - E.Ε.Φα.Μ.»
Για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών