Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Novo Nordisk: Ο Ολ. Παπαδημητρίου αποχωρεί από την εταιρεία μετά από 32 χρόνια

26/5/2026 3:43:26 μμ
Θα ξεκινήσει ένα νέο, προσωπικό κεφάλαιο όταν βρεθεί ο διάδοχός του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μετά από 32 χρόνια προσφοράς, ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου, γενικός διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου, ολοκληρώνει την επαγγελματική του διαδρομή στην εταιρεία και ξεκινά ένα νέο, προσωπικό κεφάλαιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ίδιος θα παραμείνει στην εταιρεία μέχρι να οριστεί ο διάδοχός του, το αργότερο μέχρι το τέλος του 2026.

 

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία στη Novo Nordisk Ελλάδος ξεκίνησε το 1994, ενώ για περισσότερα από 13 χρόνια βρίσκεται στη διοίκηση του ΣΦΕΕ, με τα τελευταία 9 ως πρόεδρος, ώστε να αναγνωρίζεται ως μία από τις πλέον επιδραστικές και σεβαστές φωνές στον φαρμακευτικό χώρο στην Ελλάδα.

 

O Ολ. Παπαδημητρίου δήλωσε: «Αισθάνομαι ειλικρινά υπερήφανος για την πορεία μου στη Novo Nordisk και για τη δυνατότητα που είχα, επί 32 χρόνια, να συμβάλλω στη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας που ζουν με σοβαρά χρόνια νοσήματα. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη και υποστήριξη που έλαβα όλα αυτά τα χρόνια από έναν οργανισμό με ισχυρές αξίες, αφοσίωση στη φαρμακευτική καινοτομία και σταθερή προσήλωση στη διαφάνεια και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Ευχαριστώ, επίσης, θερμά τους συναδέλφους μου στον φαρμακευτικό κλάδο για την τιμή και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν διαχρονικά, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να τους εκπροσωπώ σε θεσμικό επίπεδο».

 

Από την πλευρά της, η Kasia Kacperska, αντιπρόεδρος, Business Area East, ανέφερε ότι «υπήρξε ακούραστος στην προώθηση της αλλαγής για τα άτομα που ζουν με χρόνιες παθήσεις – κάνοντας πράξη τις φιλοδοξίες της Novo Nordisk και ενεργώντας πάντα σύμφωνα με τις αξίες μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τις διαφημίσεις των φαρμάκων GLP-1






Σχετικά άρθρα

InterMed: Απέσπασε δύο διεθνείς διακρίσεις για τις καμπανιές της
Αφορούν το Luxurious SunCare Sun Protection Drops SPF50+ και το The Skin Pharmacist Caffeine Eye Serum
Haleon: Νέα καμπάνια για το Panadol προωθεί την επιστημονική καθοδήγηση
Με τίτλο: «Μην παίζεις με τον πόνο σου»
Opella: Μεγάλη επένδυση $70 εκατ. στα προβιοτικά
Εγκαινιάζει νέα υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής για το σκεύασμα Enterogermina στο Μεξικό