Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Novo Nordisk Hellas: Υποστήριξε χορηγικά τη διοργάνωση του 14ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου 2023

25/4/2023 1:08:48 πμ
Στο πλαίσιο δράσεων ΕΚΕ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Novo Νοrdisk Hellas υποστήριξε χορηγικά το δρομικό γεγονός του 14ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου 2023, δίνοντας το όνομά της στους αγώνες «ΝΝ100 Run 5km» και «ΝΝ100 Δυναμικό Βάδισμα 5km», που είναι αφιερωμένοι στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση της νόσου του Σακχαρώδη Διαβήτη, καθώς και στην καταπολέμηση της Παχυσαρκίας.

Παράλληλα, την Κυριακή 23 Απριλίου, η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes», με περισσότερους από 230 δρομείς, συμμετείχε σε όλες τις διαδρομές του αγώνα στο Φάληρο, του Ημιμαραθωνίου Δρόμου 21 χλμ., του Αγώνα Δρόμου 10 χλμ., του Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. και του Δυναμικού Βαδίσματος 5χλμ.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Ολύμπιος Παπαδημητρίου δήλωσε: «Η συμμετοχή της ομάδας μας προκύπτει από την ανάγκη να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε το γενικό πληθυσμό της χώρας για το Σακχαρώδη Διαβήτη και να επικοινωνήσουμε το μήνυμα, ότι η πρόληψη και η ρύθμισή του είναι δυνατό να επιτευχθούν με 3 επιλογές: 1. Αξιολογώντας τον κίνδυνο εμφάνισης σακχαρώδη διαβήτη από μια απλή εξέταση, 2. υιοθετώντας την υγιεινή διατροφή και 3. εντάσσοντας στην καθημερινότητά μας την άσκηση».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι μεγάλες ανατροπές
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς






Σχετικά άρθρα

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ατμομηχανή επενδύσεων και καινοτομίας
Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum
ΠΡΟΣΥΦΛΑ: Δωρεά σε σχολικές μονάδες της Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ
Και συμμετοχή στο 2ο Run for Autism της Λάρισας
Supplement Awards 2024
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events