Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Best in Pharmacy Awards 2026
O θεσμός που αναδεικνύει τα προϊόντα φαρμακείου και τις πρακτικές προώθησής τους

Novo Nordisk: Έσβησε η φωτιά στις εγκαταστάσεις της στη Δανία

24/5/2024 6:43:24 πμ
Δεν έχουν επηρεαστεί οι μονάδες παραγωγής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ένα κτίριο γραφείων 1800τμ καταστράφηκε από τη φωτιά που ξέσπασε στις 22/05 σε εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Novo Nordisk στο προάστιο Bagsvaerd της Κοπεγχάγης στη Δανία. 


Σημειώνεται ότι πρόκειται για εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 19.000τμ, σύμφωνα με το Bloomberg, που αναφέρει ότι η αιτία της πυρκαγιάς δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα. Επισημαίνεται επίσης ότι δεν πρόκειται για μονάδα παραγωγής που συνεπάγεται ότι δεν έχουν καταστραφεί φαρμακευτικά προϊόντα. 


Η φωτιά τέθηκε σε έλεγχο, ωστόσο η πυροσβεστική παρέμεινε στο σημείο μέχρι αργά το βράδυ και επισκέφτηκε και την επόμενη ημέρα την περιοχή ώστε να διεξάγει την τελική επιθεώρησή της για το συμβάν. Σύμφωνα με ενημέρωση της ίδιας εταιρείας στο Χ (πρώην twitter), δεν υπήρχαν τραυματίες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Καταγγελία του Φ.Σ. Πέλλας στον ΕΟΦ
Μέσω συμφωνίας της με την Hengrui Pharma






Σχετικά άρθρα

Η Boots πουλήθηκε προς $8,9 δισ. στους δισεκατομμυριούχους Weston
Είναι η 2η αλλαγή στη διοίκηση μέσα σε 1,5 χρόνο
Supplement Awards 2026
9/10/2026 4:11:56 μμSupplement Awards 2026
O θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει την καινοτομία στα συμπληρώματα διατροφής
31 ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες στη CPHI 2026
Το ελληνικό φάρμακο αναδεικνύεται πρωταγωνιστής στις διεθνείς αγορές
Best in Pharmacy Awards 2026
9/10/2026 3:55:22 μμBest in Pharmacy Awards 2026
O θεσμός που αναδεικνύει τα προϊόντα φαρμακείου και τις πρακτικές προώθησής τους