Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Novo Nordisk: Ένας Αιώνας Ιστορίας – Ένας Αιώνας Καινοτομίας

15/3/2023 3:41:34 πμ
54.400 εργαζόμενοι σε 80 χώρες με φαρμακευτικά προϊόντα που κυκλοφορούν σε 170 χώρες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Εκατό χρόνια παρουσίας μετρά η Novo Nordisk, η οποία εδρεύει στη Δανία και σήμερα απασχολεί περίπου 54.400 εργαζόμενους σε 80 χώρες, ενώ τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 170 χώρες.

Από το 1923 όπου ιδρύθηκε η Nordisk Insulinlaboratorium με στόχο την εμπορευματοποίηση της ινσουλίνης, ενός επαναστατικού φαρμάκου που είχε μόλις ανακαλυφθεί από Καναδούς ερευνητές, έως και σήμερα, η εταιρεία μετρά πλήθος φαρμακευτικών επιτευγμάτων με στόχο τη φροντίδα των ασθενών, την προώθηση της καινοτομίας και τη βελτίωση της ζωής.

Στο πλαίσιο της 100ής επετείου της εταιρείας καθώς και του 21ού Διαβητολογικού Συνεδρίου της Ε.Δ.Ε., το ελληνικό υποκατάστημα «Novo Nordisk Hellas Ltd», διοργάνωσε πλήθος εκδηλώσεων με τη συμμετοχή θεσμικών φορέων αλλά και του κοινού.

Ο Γενικός Διευθυντής της Novo Nordisk Hellas Ολύμπιος Παπαδημητρίου, δήλωσε σχετικά με την 100ή επέτειο της εταιρείας: «Καθώς η Novo Nordisk κλείνει τα 100 της χρόνια, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας να προωθήσουμε την αλλαγή για έναν υγιή κόσμο. Ενώ εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βασίζονται στα φάρμακά μας που σώζουν ζωές, αντιμετωπίζουμε επίσης νέες προκλήσεις στον τομέα της υγείας. Σήμερα, η διάσωση ζωών πρέπει να συνοδεύεται από τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας, με την τελική φιλοδοξία ενός κόσμου απαλλαγμένου από το βάρος των ασθενειών. Η επιμονή και η συνεργασία έχουν καθορίσει το παρελθόν μας και θα καθορίσουν το μέλλον μας. Μαζί, οδηγούμε την αλλαγή για τις επόμενες γενιές».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Προετοιμάζει 1000 παραγγελίες/ώρα, με μεγάλη ακρίβεια
Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία πρόεδρος ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου


Σχετικά άρθρα

Τα φάρμακα που φέρνουν έσοδα
Και πέτυχαν σημαντική αύξηση των πωλήσεών τους από το 2023 στο 2024
Όμιλος VOYATZOGLOU: Έργο Micro-Picking για σύγχρονο κέντρο διανομής φαρμακαποθήκης
Προετοιμάζει 1000 παραγγελίες/ώρα, με μεγάλη ακρίβεια
BAUSCH + LOMB Hellas: Στην 5η  θέση των  Best Workplaces™ 2024
Και στη 2η θέση των Best Workplaces™ For Women 2024
Νέα διοικητική δομή στη Γρ. Σαράντης
Ο Κυριάκος Σαράντης εκλέχτηκε πρόεδρος και ο Γιάννης Μπούρας ανέλαβε CEO