Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Novimed A.E.: Παρουσίασε στην ελληνική επιστημονική κοινότητα το Letybo®

4/6/2024 3:41:23 πμ
Με Βοτουλινική Τοξίνη Τύπου Α, παγκόσμια εγκεκριμένη για αισθητική χρήση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Δρ. Α. Παπασταύρου, Prof. Dr. Syed Haq, Αχιλλέας Βιγκόπουλος, Δρ. Α. Παύλιδης, Δρ. Σ. Παραρά


Σε μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, η εταιρεία Novimed Α.Ε, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο της αυστριακής εταιρείας Croma Pharma GmbH, οργάνωσε την 1η Εκπαιδευτική της Ημερίδα για το Letybo®. Με την ενεργή συμμετοχή εκατοντάδων δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών από όλη την Ελλάδα, παρουσιάστηκε η νέα Βοτουλινική Τοξίνη Τύπου Α, εγκεκριμένη για αισθητική χρήση από τον FDA και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ).

Κεντρικός ομιλητής και επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της ημερίδας ήταν ο διεθνούς φήμης Prof. Dr. Syed Haq, Global Key Opinion Leader στις θεραπείες αντιγήρανσης του δέρματος και του ανοσοποιητικού συστήματος, ο οποίος βασισμένος σε έρευνες παρουσίασε την ανωτερότητα του Letybo® για τη θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης, καθώς και το επαναστατικό επιστημονικό πρωτόκολλο LEBO που προσφέρει στους γιατρούς τη δυνατότητα να επιτύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα από τη χρήση της τοξίνης. 


Στην ίδια ενότητα, η πλαστικός χειρουργός, Σοφία Παραρά, παρουσίασε όλα τα χαρακτηριστικά του σκευάσματος και εξήγησε γιατί αυτό μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το επόμενο μεγάλο νέο της Αισθητικής Ιατρικής, που είναι η βιοδιέγερση του δέρματος μέσω των Πολυνουκλεοτιδίων με PhilArt, τη σειρά ενέσιμων πολυνουκλεοτιδίων της Croma Pharma, τα οποία δρώντας στον γενετικό κώδικα (DNA) μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος, επαναφέροντας τη νεανικότητα και τη λάμψη του.


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novimed A.E., Αχιλλέας Βιγκόπουλος και ο Managing Director της εταιρείας, Δημήτρης Βραχνός, καλωσόρισαν την επιστημονική κοινότητα και παρουσίασαν το όραμα της εταιρείας, εξηγώντας ταυτόχρονα πόσο σημαντικό είναι το τρίπτυχο της ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ποιότητας των ενέσιμων προϊόντων που χρησιμοποιούνται στην Αισθητική Ιατρική. 


Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη της Croma Pharma, μεταξύ των οποίων και η Head of Global Export Business, Alexandrina Morales- Meoqui. Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της Croma Pharma, ο Prof. Dr. Syed Haq μαζί με τον πλαστικό χειρουργό Αλέξανδρο Παπασταύρου παρουσίασαν τη σειρά Saypha® που αποτελεί την επιτομή της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας στη χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για αισθητική χρήση.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

51 από αυτά συμμετείχαν σε Summer Camp που οργάνωσε ο Όμιλος


Σχετικά άρθρα

Abbott: 20,4% ανάπτυξη μόνο από τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα για τον διαβήτη
Η εταιρεία αύξησε τις οικονομικές της προβλέψεις για το υπόλοιπο του έτους
Sanofi: Επενδύει 400 εκατ. ευρώ στην Ινδία
Και ενισχύει το προσωπικό που διαχειρίζεται ψηφιακά εργαλεία και ΑΙ
«Executive Program in Pharmaceutical Management - E.Ε.Φα.Μ.»
Για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών