Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Novartis Hellas: Νέα ενοποιημένη δομή στο τμήμα Επικοινωνίας

24/11/2020 5:19:21 μμ
Στόχος η αύξηση της επιδραστικότητας των επιχειρηματικών της προτεραιοτήτων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από αριστερά: Η Φωτεινή Μπαμπανάρα, η Νατάσα Χατζηπρίμου, πάνω η Φαίη Καλαντζή και κάτω η 'Aννα Μουρίκη
Η Novartis σχεδίασε διεθνώς μία νέα ενοποιημένη δομή στο τμήμα Communications & Advocacy (C&A), με στόχο την αύξηση της επιδραστικότητας των επιχειρηματικών της προτεραιοτήτων και τη συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων της.

Στη Novartis Hellas η νέα δομή του τμήματος με ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2021 διαμορφώνεται ως εξής:
  • Η Φωτεινή Μπαμπανάρα αναλαμβάνει το ρόλο του Country Communications and Patient Engagement Head. Οι διευρυμένες αρμοδιότητές της περιλαμβάνουν όλες τις επιχειρησιακές μονάδες του ομίλου στην Ελλάδα (Innovative Medicines: Pharmaceuticals & Oncology, Sandoz και Novartis Gene Therapies). Διαθέτει 25ετή εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας σε θέσεις αυξημένης ευθύνης ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών.
  • Η Νατάσα Χατζηπρίμου αναλαμβάνει το ρόλο του External Engagement Lead και TA/Product Brand Comms Lead (Innovative Medicines). Στο νέο της ρόλο και με πολυετή εμπειρία σε θέσεις πωλήσεων και marketing, η Νατάσα θα είναι υπεύθυνη για την εταιρική εξωτερική επικοινωνία καθώς και την επικοινωνία των θεραπευτικών κατηγοριών.
  • Η Φαίη Καλαντζή αναλαμβάνει το ρόλο του Patient Engagement & Patient Advocacy Senior Manager (Innovative Medicines). Με προϋπηρεσία σε εταιρείες Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων και μετά από πορεία 7 ετών στο τμήμα Επικοινωνίας της εταιρείας, η Φαίη θα είναι υπεύθυνη για όλες τις πρωτοβουλίες σε σχέση με τους φορείς ασθενών.
  • Η 'Aννα Μουρίκη αναλαμβάνει το ρόλο του Associate Engagement Lead και θα είναι υπεύθυνη για την κουλτούρα/αλληλεπίδραση των εργαζομένων αλλά και για τα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Η εταιρεία επένδυσε $8,6 δισ. στην έρευνα και ανάπτυξη νέων φαρμάκων το 2023






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος