Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα

Απ. Βαλτάς: «Έχετε μπερδέψει την υπηρεσία με τη λιανική πώληση»
Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΦΣ για τα rapid test στο 2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1% σημείωσε το 2020 ο αριθμός των φαρμακείων στη χώρα
Λειτουργήσαν 99 φαρμακεία επιπλέον
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Μεγάλη επιτυχία στο webinar για τον εμβολιασμό COVID-19
Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία MSD

New Sept Total / από την ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO

10/12/2014 10:26:25 πμ
Το μοναδικό διάλυμα φακών επαφής με εκχύλισμα χαμομηλιού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος 

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της στρατηγικής, παρουσιάζει το πρωτοποριακό διάλυμα φακών επαφής, New Sept Total. Το New Sept Total είναι το μοναδικό διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλα τα είδη φακών επαφής, με εκχύλισμα χαμομηλιού.

Το New Sept Total αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον καθαρισμό, την έκπλυση, τη φύλαξη και την αποθήκευση όλων των φακών επαφής, με την σφραγίδα ποιότητας της DEMO, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες του χαμομηλιού. Το New Sept Total είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 500ml, των 100ml και σε πρακτική συσκευασία μίας χρήσης σε αμπούλες των 10ml, ιδανική για ταξίδια και τις καθημερινές μετακινήσεις.


 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το New Sept Total παρουσιάστηκε στο 10ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών, καθώς και στη 17η Έκθεση Οπτικών Ειδών του Συλλόγου Εισαγωγέων Οπτικών Ειδών. Οι οπτικοί, ως οι πλέον ειδικοί, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τις ιδιότητες του διαλύματος, ενώ τις εντυπώσεις και τα εγκωμιαστικά σχόλια κέρδισε η καινοτομία με τις αμπούλες των 10ml.

 Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού για το New Sept Total και τις μοναδικές ιδιότητες του, η DEMO σχεδιάζει σειρά ενεργειών, ξεκινώντας από την παρουσία της στο εμπορικό κέντρο McArthur στα Σπάτα, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου. Εκεί θα προσφέρεται στους επισκέπτες δωρεάν δείγμα στη νέα συσκευασία με τις αμπούλες των 10ml και ενημερωτικό υλικό του New Sept Total.

 


Ο κ. Αριστομένης Βασιλόπουλος, διευθυντής πωλήσεων της DEMO, σημείωσε για το νέο προϊόν της εταιρείας: «Είμαστε υπερήφανοι για το New Sept Total, ένα ολοκληρωμένο και μοναδικό προϊόν με την εγγύηση ποιότητας της DEMO. Το New Sept Total προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά, χάρη και στις ιδιότητες του χαμομηλιού που περιέχει, ενώ κάνει τη διαφορά με την ποικιλία στις επιλογές συσκευασίας και την προσιτή του τιμή. Η θετική ανταπόκριση που ήδη συναντήσαμε τόσο από τους ειδικούς, όσο και από τους καταναλωτές, μας κάνει ακόμα πιο αισιόδοξους για την πορεία του προϊόντος στο μέλλον».

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το New Sept Total στο site: www.newsepttotal.gr και στη σελίδα: https://www.facebook.com/NewSeptTotal
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία βραβεύτηκε για την προσφορά της
Από το 1996 ξεκίνησε να παράγει τα πρώτα προϊόντα αιμοκάθαρσης


Σχετικά άρθρα

ΗΑΑΝ: Αντισηπτικά χεριών με εξελιγμένα χαρακτηριστικά και καινοτόμο design
Σε μορφή spray και σε επαναγεμιζόμενη συσκευασία
FITO: Νέα σειρά FOOD AROMATHERAPY
Πόσιμη αρωματοθεραπεία με ποσοστό κέρδους για το φαρμακείο 65%
Οι κορυφαίοι των προϊόντων φαρμακείου στα Best in Pharmacy Awards
Με την υποστήριξη του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ & της ADELCO