Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


NetPlanet: «Προτεραιότητά μας είναι να δημιουργούμε Leaders στην κατηγορία τους!»

4/10/2022 3:52:48 πμ
Δηλώσεις της CEO Βίβιαν Ηλιάδη, με αφορμή τη διάκριση στα Best in Pharmacy Awards 2022
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στα «Best in Pharmacy Awards 2022» η εταιρεία σχεδιασμού website & eshop NetPlanet βραβεύτηκε με PLATINUM και GOLD βραβείο για το «Καλύτερο eshop φαρμακείου», το Cosmos Pharmacy.

Η Βίβιαν Ηλιάδη, CEO της NetPlanet δήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε μεγάλη περηφάνια για το Platinum βραβείο που κατακτήσαμε στα «Best in Pharmacy Awards 2022» και μας συγκινεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η τεχνογνωσία και η εμπειρία των 22 ετών της NetPlanet ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο! Η NetPlanet σχεδιάζει Websites & Eshops προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, για τη μέγιστη απόδοση της Online παρουσίας της. Εκμεταλλευόμενη τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργεί ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα υψηλής αισθητικής, με στόχο να πετύχουν το maximum των πωλήσεών τους.
Με πελατολόγιο που αγγίζει το 80% από "word of mouth", η NetPlanet αντιμετωπίζει με σεβασμό τις επιθυμίες των συνεργατών της, αναζητώντας value for money τρόπους για να τις πραγματοποιήσει. Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα διαδικτυακά projects, που θα εντυπωσιάζουν το κοινό που απευθύνονται και θα διαφοροποιούνται από τους ανταγωνιστές τους. Γι' αυτό το λόγο, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε προτεραιότητα στη δημιουργία ποιοτικών έργων με διάρκεια στο χρόνο, αλλά και στο χτίσιμο στιβαρών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους συνεργάτες μας.
Θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας που επιμελήθηκε την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος www.cosmospharmacy.gr, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι σε θέση να απογειώσει την ποιότητα των υπηρεσιών μας, και γιΆ αυτό το λόγο θα θέλαμε να τους αφιερώσουμε ολόψυχα αυτήν τη σημαντική διάκριση.
Θα θέλαμε επίσης να πούμε να μεγάλο «Ευχαριστώ» στη διοργάνωση και στους συντελεστές των "Best in Pharmacy Awards", τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε ένα μεγάλο μέρος επιχειρήσεων και οργανισμών να προβάλλουν με σεβασμό τις καινοτόμες ιδέες τους, τα προϊόντα, αλλά και τις υπηρεσίες που έχουν στόχο να εμπνεύσουν δημιουργικά τον φαρμακευτικό κλάδο».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Η νέα ρύθμιση αφορά και τα φάρμακα αδυνατίσματος






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν