Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέος Πρόεδρος του ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ ο Παύλος Μπουζιάνης

1/7/2025 5:21:18 μμ
Το νέο Δ.Σ. έχει έτοιμο σχέδιο για την επόμενη ημέρα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μετά τις αρχαιρεσίες και τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου (ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ), πρόεδρος αναδείχθηκε ο Παύλος Μπουζιάνης, ο οποίος είναι και ταμίας στο Δ.Σ. της ΟΣΦΕ. 


Σύμφωνα με δηλώσεις του νέου προέδρου στον τοπικό τύπο, ο ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ ξεκινά μια νέα πορεία, με σημαντική ανανέωση στο Δ.Σ. που έχει ήδη θέσει στόχους, ακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο του φαρμάκου. «Ήδη υπάρχει μια καινούρια στρατηγική, ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Παπαβασιλείου –δηλώνοντας «πάντα συνεταιριστής»– αναφέρει σε επιστολή του: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εκείνους και εκείνες που με στήριξαν, με βοήθησαν και με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Η ζωή συνεχίζεται… Εύχομαι πάντα επιτυχίες στο "κοινό μας μαγαζί"».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου ανοίγει ατζέντα του στο f.daily
Συνέντευξη του Γιάννη Μαλλιαρού, προέδρου του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ






Σχετικά άρθρα

Angelini Pharma: Στρατηγική συνεργασία με τη Quiver Bioscience
Για καινοτόμες θεραπείες έναντι γενετικών επιληψιών
Νέα 360° καμπάνια για το Trebon Ν
Από τη Uni-Pharma και τη Foss Productions
Karabinis Group SA: Σύσταση νέου εταιρικού σχήματος
Στόχος η ενιαία κατεύθυνση και η μακροπρόθεσμη σταθερότητα
Στρατηγική σύμπραξη Δυναμικής Φαρμακαποθήκης με την Profarm
Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού