Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέος πρόεδρος του ΣΑΦΕΕ ο Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος

10/7/2018 11:30:53 πμ
Προτεραιότητά του τα προβλήματα του κλάδου των φαρμάκων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Τα καθήκοντα του προέδρου του ΣΑΦΕΕ (Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων), ανέλαβε από τις 28/6/2018, ο Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος.


Ο κ. Γιαννακόπουλος αναδείχθηκε πρόεδρος του ΣΑΦΕΕ, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.


Ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων ιδρύθηκε το 1923, με σκοπό την τακτική ενημέρωση των μελών του καθώς και την εκπροσώπησή τους στη συνεργασία με την Πολιτεία και τους κρατικούς φορείς, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και στόχευσης.


Ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου δήλωσε: «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ζητούμε τη συμβολή των Φορέων και της Πολιτείας για την αντιμετώπιση των σημαντικών προβλημάτων που αφορούν τον κλάδο του φαρμάκου. Ο Σύλλογος δεν θα παραμείνει αμέτοχος, αλλά θα έχει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με πέντε νέες εγκρίσεις και έξι θετικές εκβάσεις μελετών φάσης III
Διευρύνοντας τον θεσμό και σε νέα τμήματα






Σχετικά άρθρα

URSAPHARM: Ξεκινά τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα
Εστιάζοντας στη ξηροφθαλμία
Bayer: Ο Τομέας Φαρμάκων πέτυχε ρεκόρ αποτελεσμάτων το 2025
Με πέντε νέες εγκρίσεις και έξι θετικές εκβάσεις μελετών φάσης III
Uni-Pharma: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο Tonosan Men’s LBD Boost
Πατενταρισμένη σύνθεση για την υποστήριξη της ανδρικής ευεξίας