Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Νέος κύκλος σεμιναρίων από το ΙΔΕΕΑΦ και τον ΠΦΣ

28/2/2023 9:00:21 μμ
Στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΔΕΕΑΦ για το έτος 2023, με δια ζώσης και διαδικτυακά σεμινάρια για τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια αυτά, που τελούν υπό την ευθύνη και εποπτεία του ΠΦΣ, έχουν επιλέγει και διαμορφωθεί με επίκαιρη και στοχευμένη θεματολογία όπως η διακοπή του καπνίσματος, η παχυσαρκία, η επιχειρηματικότητα στο φαρμακείο, το εργαστήριο, η χρήση αναπνευστικών συσκευών, η φορολογική διαχείριση.

Ο νέος κύκλος ξεκινά με το σεμινάριο «Εφαρμοσμένα χρηματοοικονομικά φαρμακείου-από τη θεωρία στη πράξη» που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, στις 12 Μαρτίου 2023 και ώρες: 10:00-16:00 στο Ξενοδοχείο Elisso Xenia, ειδικά για τα μέλη των Φαρμακευτικών Συλλόγων Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης & Ροδόπης. Εισηγητής θα είναι ο Αλέξανδρος Δεληκούρας, σύμβουλος επιχειρήσεων, με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη και στη συμβουλευτική λειτουργίας φαρμακείων.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση του φαρμακοποιού σε θέματα σύγχρονης επιχειρηματικής λειτουργίας του φαρμακείου, τα οποία δεν έχει διδαχθεί στη διάρκεια των σπουδών του, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της κερδοφορίας, την αποτελεσματικότερη διαχείριση των εμπορευμάτων, την στοχευμένη τιμολόγηση των προϊόντων και την επιλογή κατάλληλης εμπορικής στρατηγικής για το φαρμακείο.

Περισσότερες πληροφορίες: ideeaf.gr/xrimatooikonomika
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα ξεκινήσουν με την ορθή διαχείριση των οικιακών φαρμάκων
Τα ευρήματα αναδεικνύουν για άλλη μία φορά την αξία του φαρμακοποιού






Σχετικά άρθρα

Τι να προσέξετε πριν από την επόμενη εκπτωτική ενέργεια στο φαρμακείο
Γράφει ο Γιάννης Δατσέρης, founder και managing director της prais.ai
ΕΜΑ: Σε έλλειψη τα φάρμακα με paliperidone palmitate
Λόγω προβλημάτων παραγωγής από τη Pharmathen International
ΠΦΣ: 14 εκατ. ευρώ χρωστάει η κυβέρνηση στα φαρμακεία
Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας