Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Νέος ιστότοπος για την INGROUP

21/6/2023 12:37:42 πμ
Προσφέρει σύγχρονη εμπειρία, φιλική πλοήγηση και άμεση πρόσβαση στην πληροφορία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H INGROUP, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία με πάνω από 20 χρόνια ανοδικής πορείας στους κλάδους των HR υπηρεσιών, του Trade Marketing και του outsourcing Φαρμακείου, προχώρησε σε ανανέωση του εταιρικού website με φρέσκο concept και σχεδιασμό, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης. 

Χρησιμοποιώντας απλή και κατανοητή γλώσσα -σε ελληνικά και αγγλικά- προσφέρει λεπτομερώς όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για την εταιρεία, το πελατολόγιό της και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ο επανασχεδιασμένος ιστότοπος της INGROUP ενσωματώνει την πρόοδο της εταιρείας στις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις τεχνολογικές εξελίξεις που εφαρμόζει και κυρίως την αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή της στους ανθρώπους και στην τεχνογνωσία, καθιστώντας την ένα μοναδικό παράδειγμα επιτυχημένης πορείας στο χώρο του Human Resource (HR), του Trade Marketing και του pharma.

«Διατηρώντας τις αξίες μας από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της INGROUP σε συνδυασμό με τη σταθερή προσήλωση στο όραμά μας, το ανανεωμένο εταιρικό website μας αναδεικνύει τις μεγαλύτερες δεξιότητες που οφείλουμε να έχουμε ατομικά ή ως σύνολο, την αλλαγή, την προσαρμογή και την αδιάλειπτη σύνδεσή μας με την αγορά. Είμαστε χαρούμενοι που μέσω της νέας μας ιστοσελίδας μπορούμε να αναδείξουμε το υβριδικό μοντέλο των υπηρεσιών μας, στο οποίο η τεχνολογία, η εμπειρία και το πιο σημαντικό, οι άνθρωποι μας, αποτελούν το επίκεντρο» αναφέρει ο Νικόλαος Παπαλάμπρου, Διευθύνων Σύμβουλος της INGROUP.

Για περισσότερες πληροφορίες www.ingroup.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απελευθερώνοντας επιπλέον χρόνο στους φαρμακοποιούς






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη