Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέος CEO της Angelini Pharma ο Jacopo Andreose

27/11/2022 8:46:36 μμ
Θα αναλάβει το νέο του ρόλο από τις 6 Φεβρουαρίου 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Angelini Industries ανακοινώνει το διορισμό του Jacopo Andreose ως νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Angelini Pharma. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην υγεία του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής υγείας και της επιληψίας, καθώς και της φροντίδας της υγείας των καταναλωτών και αποτελεί μέρος της Angelini Industries, ενός ιταλικού πολυεπιχειρηματικού ομίλου.

Ο Jacopo Andreose, ο οποίος θα αναλάβει το νέο του ρόλο από τις 6 Φεβρουαρίου, έχει πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις στη φαρμακευτική βιομηχανία: έρχεται από την Gilead Sciences, όπου ήταν Senior Vice President, Intercontinental Region, με άμεση ευθύνη για την επιχείρηση στην Ασία, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ανατολική Ευρώπη, ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν για τις GlaxoSmithKline/ViiV Healthcare, Bristol-Myers Squibb και Abbott, καλύπτοντας στρατηγικούς και επιχειρησιακούς ρόλους στην Ιταλία, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να γίνω μέλος της Angelini Pharma, μιας εταιρείας που συνδυάζει την παράδοση και τη μακροχρόνια πίστη ασθενών και εργαζομένων στον τομέα της υγείας στην Ιταλία και στο εξωτερικό με έντονη εστίαση στην καινοτομία», δήλωσε ο Jacopo Andreose και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Sergio και την Thea για την εμπιστοσύνη τους, καθώς μπορώ να βασιστώ στην υποστήριξη της ομάδας για να συνεχίσουμε την αποστολή μας να προσφέρουμε στους ασθενείς και στα αγαπημένα τους πρόσωπα καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής τους».
Η Angelini Pharma δραστηριοποιείται σε 20 χώρες και απασχολεί περίπου 3.000 άτομα.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών