Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


«Νέο κύμα πανδημίας και φαρμακεία»

14/7/2022 3:51:39 πμ
Διαδικτυακή συζήτηση με τον καθηγητή Γ. Γεροτζιάφα από την Ενωτική Συνεργασία Φαρμακοποιών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Κόντρα στη μείωση των ενημερωτικών δελτίων του ΕΟΔΥ, η παράταξη Ενωτική Συνεργασία Φαρμακοποιών ανοίγει τη συζήτηση για το έκτο πανδημικό κύμα της Covid-19 και διοργανώνει διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση με τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα, καθηγητή αιματολογίας στο πανεπιστήμιο της Σορβόννης.

Η εκδήλωση με θέμα: «Νέο κύμα πανδημίας και φαρμακεία» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 9:00 το βράδυ μέσω live streaming (το σχετικό link θα κοινοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες), με συντονιστή τον φαρμακοποιό Λευτέρη Μαρίνο.

Στη διαδικτυακή συζήτηση θα παρεμβαίνουν η Κική Κανονίδου φαρμακοποιός από την Πιερία, ο Νίκος Κατσαντώνης φαρμακοποιός από τα Χανιά και ο Ηλίας Γιαννόγλου γ.γ. του Δ.Σ. του Φ.Σ. Αττικής.

Ερωτήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν όλοι όσοι παρακολουθούν τη συζήτηση μέσω e-mail ή chat. Οι φαρμακοποιοί Αγγελική Μπελώνη από τον Πειραιά και ο Ευριπίδης Θυμέλης από τη Θεσσαλονίκη θα ομαδοποιούν τις ερωτήσεις και θα τις προωθούν στον ομιλητή.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών
Μαζί με τις αποστολές κατ'οίκον θα φτάσουν τις 90 χιλιάδες






Σχετικά άρθρα

Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Μπαράζ κλοπών στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών
Peifasyn Academy: Νέο webinar για φαρμακοποιούς & βοηθούς φαρμακείου
Με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των εμβοών και του ιλίγγου»