Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Νέο Gel douche της Klorane με απολαυστικό άρωμα σύκου

30/6/2015 1:44:17 μμ
Τζελ για το ντους ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Η σειρά Gels Douches της Klorane από την Pierre Fabre εμπλουτίζεται με το νέο προϊόν Gel douche surgras με απολαυστικό άρωμα σύκου.


Με μια σύνθεση από ενυδατικούς παράγοντες που χαρίζουν απαλότητα, από απαλά επιφανειοδραστικά και με ουδέτερο pH που σέβεται τη φυσιολογία του δέρματος, το τζελ για το ντους Gel Douche Surgras είναι πολύ ενυδατικό, θρεπτικό για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, με πλούσιο αφρό που ξεπλένεται εύκολα.


Επίσης στη σύνθεσή του περιλαμβάνεται ένα αποκλειστικό συστατικό: εκχύλισμα βλαστού λεύκας. Γνωστό και με το όνομα «το δέντρο που γιατρεύει», η μαύρη Λεύκα ανήκει στους θησαυρούς που η φύση προσφέρει για να καταπραΰνει τους πόνους.


Το απολαυστικό και πικάντικο άρωμά του είναι ένας φίνος συνδυασμός sorbet σύκου, πράσινης κλημεντίνης και λευκού τσαγιού που προκαλεί μια αληθινή ευεξία.


Όλα τα προϊόντα της σειράς Gels Douches, μια ποικιλία χρωμάτων και αρωμάτων, διατίθενται σε Προτεινόμενη Λιανική τιμή: 5€.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από την Kontossi-1935 / Panos Voyatzis S.A.
"Αιδώς Αργείοι" ανταπαντούν οι φαρμακαποθηκάριοι






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη