|
Από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου (Γ.Γ.Ε.) ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 15/6/2009 ότι βρίσκεται σε ισχύ ήδη από τις 8/6/2009 ένα νέο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων (3ο/2009).
Το Δελτίο αφορά την αναπροσαρμογή τιμών τεσσάρων φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης, έπειτα από εισήγηση του Ε.Ο.Φ. και περιλαμβάνει τις ανώτατες τιμές πώλησης που θα ισχύσουν για τα φάρμακα αυτά σε όλη την Επικράτεια:
Δελτίο Τιμών Φαρμάκων (3ο/2009)
1) Στις Χονδρικές και Νοσοκομειακές τιμές δεν περιλαμβάνεται Φόρος Προστιθέμενης Αξίας. 2) Στις Λιανικές τιμές έχει συμπεριληφθεί και ο αναλογούν ΦΠΑ 9%. 3) Στις περιοχές που ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ τα φάρμακα θα πωλούνται σε λιανικές τιμές μειωμένες κατά 2,75%. 4) Υπέρβαση των ανωτάτων τιμών που καθορίζονται, διώκεται και τιμωρείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.Δ 136/46 περί Αγορανομικού Κώδικα και της ισχύουσας Αγορανομικής Νομοθεσίας.
|
Νέο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων (3ο/2009) σε ισχύ από τη Δευτέρα 8/6
15/6/2009
Αναπροσαρμογή τιμών κατόπιν εισηγήσεως του Ε.Ο.Φ.
Διαβάστε επίσης
29/7/2026 4:18:55 μμΑπειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
29/7/2026 4:17:34 μμInterMed: Απέσπασε δύο διεθνείς διακρίσεις για τις καμπανιές της
Αφορούν το Luxurious SunCare Sun Protection Drops SPF50+ και το The Skin Pharmacist Caffeine Eye Serum






