Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Νέο αίμα στο Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας

13/5/2019 4:41:46 μμ
Αναλαμβάνει την προεδρία ο Θάνος Κουτσούκης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Ένας νέος φαρμακοποιός, ο Θάνος Κουτσούκης, αναλαμβάνει το τιμόνι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, μετά την παραίτηση του Νικόλαου Γκανάκη από την προεδρία του Συλλόγου.


Μέσω του f.daily ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους του στη Λάρισα, τονίζοντας ότι αποτελεί μια μεγάλη τιμή η εκλογή του. «Αποτελεί ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη, διότι πρέπει να ανταποκριθώ σε ένα πολύ σημαντικό έργο και θα έχω να δώσω στο τέλος λόγο κυρίως στους φαρμακοποιούς της Λάρισας αλλά και σε όλους πανελλαδικά, αφού σαφέστατα ο Σύλλογός μας οφείλει να διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο όσον αφορά τα σημαντικά θέματα του κλάδου».


Ο Θάνος Κουτσούκης αισθάνεται πολύ τυχερός, όπως αναφέρει, καθώς έχει γνωρίσει και συνεργάζεται με πολλούς άξιους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν σημαντικά. «Τους ευχαριστώ πολύ για την αγωνιστική τους διάθεση και τη συναδελφική και φιλική στάση που κρατούν απέναντί μου».


«Συνάδελφοι, τα ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως κλάδος είναι πάρα πολλά και ιδιαίτερης σημασίας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Τα περιθώρια στενεύουν και οι εχθροί είναι πολλοί και αρκετά επικίνδυνοι. Μόνο με τη συσπείρωση και την από κοινού προσπάθεια, μέσα από τους συλλόγους και τους συνεταιρισμούς μας, θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Γιατί με τον τρόπο αυτό γινόμαστε εμείς πολύ δυνατοί και επικίνδυνοι. Από μόνος του ο καθένας παραμένει μικρός. Μην φανταζόμαστε ότι θα αντέξουμε στον ανταγωνισμό, ότι θα κλείσουν οι πιο αδύναμοι και θα μείνουμε εμείς. Ας βγούμε από αυτό το στενό καβούκι. Κανένας δεν θα αντέξει στο τέλος, αν δεν είναι με την ομάδα. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά μαζί».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο