Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

Όμιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε: Ξεκίνησε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα
Τα φαρμακεία του Συνεταιρισμού στηρίζουν τη σωστή ενημέρωση των ασθενών και της πρόληψης παθήσεων μέσα από το φαρμακείο


Νέο αίμα στο Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας

13/5/2019 4:41:46 μμ
Αναλαμβάνει την προεδρία ο Θάνος Κουτσούκης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Ένας νέος φαρμακοποιός, ο Θάνος Κουτσούκης, αναλαμβάνει το τιμόνι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, μετά την παραίτηση του Νικόλαου Γκανάκη από την προεδρία του Συλλόγου.


Μέσω του f.daily ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους του στη Λάρισα, τονίζοντας ότι αποτελεί μια μεγάλη τιμή η εκλογή του. «Αποτελεί ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη, διότι πρέπει να ανταποκριθώ σε ένα πολύ σημαντικό έργο και θα έχω να δώσω στο τέλος λόγο κυρίως στους φαρμακοποιούς της Λάρισας αλλά και σε όλους πανελλαδικά, αφού σαφέστατα ο Σύλλογός μας οφείλει να διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο όσον αφορά τα σημαντικά θέματα του κλάδου».


Ο Θάνος Κουτσούκης αισθάνεται πολύ τυχερός, όπως αναφέρει, καθώς έχει γνωρίσει και συνεργάζεται με πολλούς άξιους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν σημαντικά. «Τους ευχαριστώ πολύ για την αγωνιστική τους διάθεση και τη συναδελφική και φιλική στάση που κρατούν απέναντί μου».


«Συνάδελφοι, τα ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως κλάδος είναι πάρα πολλά και ιδιαίτερης σημασίας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Τα περιθώρια στενεύουν και οι εχθροί είναι πολλοί και αρκετά επικίνδυνοι. Μόνο με τη συσπείρωση και την από κοινού προσπάθεια, μέσα από τους συλλόγους και τους συνεταιρισμούς μας, θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Γιατί με τον τρόπο αυτό γινόμαστε εμείς πολύ δυνατοί και επικίνδυνοι. Από μόνος του ο καθένας παραμένει μικρός. Μην φανταζόμαστε ότι θα αντέξουμε στον ανταγωνισμό, ότι θα κλείσουν οι πιο αδύναμοι και θα μείνουμε εμείς. Ας βγούμε από αυτό το στενό καβούκι. Κανένας δεν θα αντέξει στο τέλος, αν δεν είναι με την ομάδα. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά μαζί».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τον ανακήρυξε έτσι το Εθνικό Σύστημα Υγείας ΝΗS
Κατά τη διάρκεια του 3ου Συνεδρίου του Συνεταιρισμού


Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε: Ξεκίνησε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα
Τα φαρμακεία του Συνεταιρισμού στηρίζουν τη σωστή ενημέρωση των ασθενών και της πρόληψης παθήσεων μέσα από το φαρμακείο
ΠΦΣ-ΕΣΗΕΑ: Μαζί στη μάχη υπέρ του αντιγριπικού εμβολιασμού
Η εκστρατεία ενημέρωσης θα κλιμακωθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα
ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο σε συνεργασία με την εταιρεία ΣΑΡΑΝΤΗΣ
Με θέμα: "Ανοσοποιητικό σύστημα - Πρόληψη & Αντιμετώπιση"