Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Νέες σειρές εφημεριών – διανυκτερεύσεων φαρμακείων Αθήνας

3/6/2008
Οι παρούσες σειρές θα ισχύσουν μέχρι και το Δεκέμβριο 2008
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής (Φ.Σ.Α.) ανακοινώνεται ότι οι σειρές εφημεριών – διανυκτερεύσεων Αθήνας ισχύουν μέχρι και το Δεκέμβριο 2008, ενώ θα τυπωθούν νέες σειρές για τα έτη 2009, 2010 και 2011.

Όσοι φαρμακοποιοί επιθυμούν να αλλάξουν σειρά διανυκτέρευσης ή να κάνουν διόρθωση ή προσθήκη στοιχείων του φαρμακείου τους θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στο Φ.Σ.Α. μέχρι και τις 30-9-2008.

Οι φαρμακοποιοί που επιθυμούν αλλαγή σειράς εφημεριών – διανυκτερεύσεων θα πρέπει να λάβουν έγκριση και από τον τομεάρχη της περιοχής τους για την αλλαγή αυτή, που θα συνοδεύεται από υπογραφή και σφραγίδα του.

Ο Φ.Σ.Α. ενημερώνει επίσης ότι το νούμερο του ΟΤΕ (1434) για πληροφορίες διανυκτερεύσεων φαρμακείων Αθήνας και προαστίων άλλαξε και πλέον έχει γίνει 14944, ενώ τονίζει ότι η μόνη αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία της δύναμής του είναι μόνο η υπηρεσία 14944 του ΟΤΕ με την οποία έχει συνεργασία ο Σύλλογός.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Δώσε ανάσα σε όλους: Πρόσβαση στα εισπνεόμενα φάρμακα για κάθε ασθενή!»






Σχετικά άρθρα

Αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ οδηγείται σε πτώχευση για 2η φορά
Αμφίβολο το μέλλον των 1200 καταστημάτων της
Τρία φαρμακεία στην Αττική έχασαν πάνω από 5000 ευρώ το καθένα
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες για την πρόσφατη απάτη
Μεγαλύτερο ρόλο στη διαχείριση του άσθματος διεκδικούν οι φαρμακοποιοί
Η αξία τους αναγνωρίζεται από διεθνείς φορείς
ΦΣΑ: Ηλεκτρονική απάτη με την εταιρεία Revolut
Οι «πληγέντες» καλούνται να στείλουν σχετικά στοιχεία στον Σύλλογο