Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Νέες κινητοποιήσεις Παρασκευή 14 και Δευτέρα 17 Μαρτίου

12/3/2014 9:22:24 πμ
Ανακοίνωση από τον Π.Φ.Σ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Το ΔΣ του Π.Φ.Σ. συνήλθε στις 11/3/2014 και αποφάσισε ομόφωνα να αναστείλει την κινητοποίηση για τις ερχόμενες ημέρες και να συνεχίσει την απεργία την Παρασκευή 14 και την Δευτέρα 17 Μαρτίου.


Οι φαρμακοποιοί αντιστέκονται στην εφαρμογή των μέτρων που θέλει να επιβάλει μέσω της μελέτης του ΟΟΣΑ, η τρόικα και το υπουργείο Ανάπτυξης.

Παράλληλα με δεδομένη την κοινωνική ευαισθησία μας, δίνουμε την ευκαιρία σε όσους έχουν ανάγκη να προμηθευθούν τα φάρμακά τους και να μη δημιουργηθεί οποιαδήποτε πρόβλημα στη φαρμακευτική περίθαλψη του ελληνικού λαού.

 

Η τρόικα αποβλέπει στη διάλυση της φαρμακευτικής περίθαλψης και την ικανοποίηση των βλέψεων συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων που επιθυμούν:

  • Τα φάρμακα στα σούπερ μάρκετ
  • Τις αλυσίδες φαρμακείων στα χέρια ιδιωτών κεφαλαιούχων
  • Τα εξοντωτικά ωράρια λειτουργίας των φαρμακείων που καταστρέφουν την προσωπική σχέση φαρμακοποιού – ασθενούς.

 

Το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. θα συνεδριάσει εκ νέου την Δευτέρα 17 Μαρτίου για να εκτιμήσει την πορεία των διαπραγματεύσεων της τρόικας με την κυβέρνηση.

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διεκδικώντας ανανέωση των συμβάσεων και αυξήσεις μισθών
Ζητούν βελτίωση στις μισθούς και στις συνθήκες εργασίας






Σχετικά άρθρα

Φαρμακείο στα δικαστήρια των ΗΠΑ εναντίον Eli Lilly & Novo Nordisk
Τις κατηγορεί για αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές
PEIFASYN Academy: Το πρώτο live webinar της χρονιάς για τη βιταμίνη D
Ένα σημαντικό σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Οι βασικές κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στα φαρμακεία όλης της χώρας
Γράφει ο Μανόλης Κατσαράκης, Γεν. Γραμματέας ΠΦΣ, πρόεδρος Φ.Σ. Χανίων