Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα

Η οικονομία ανοίγει με συμμάχους τους φαρμακοποιούς
Μέσω της ΗΔΙΚΑ ο φαρμακοποιός θα γνωρίζει τους δικαιούχους των τεστ
Φερριτίνη: Μπορεί να μας δείξει αν θα νοσήσουμε σοβαρά από CΟVID-19
Ποιος είναι ο ρόλος της στο ανοσοποιητικό σύστημα
Έναρξη του 4ου Συμποσίου Φαρμακοεπιδημιολογίας
Τη Δευτέρα 19.04, διαδικτυακά

Νέες φόρμουλες για πρόληψη σοβαρών νοσημάτων από τη Doctors Formulas

4/5/2015 1:26:30 μμ
Oι πρώτες ύλες προέρχονται κυρίως από τη φύση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photoΗ εταιρεία το 2013, μετά από πολυετή έρευνα και συνεργασία γιατρών και φαρμακοποιών, δημιούργησε μια σειρά από φυσικές συνταγές, τα προϊόντα Doctors Formulas. Οι συνταγές αυτές βοηθούν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων υγείας, εξειδικεύοντας στο κάθε πρόβλημα ξεχωριστά.
Το μυστικό της εταιρείας Doctors Formulas κρύβεται στην λέξη φόρμουλα, ή αλλιώς συνταγή. Το κάθε προϊόν Doctors Formulas δεν αποτελείται από ένα συστατικό, αλλά από μία φόρμουλα δραστικών συστατικών, με συγκεκριμένες δοσολογίες φυσικών ουσιών, που με την πάροδο των ετών έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στη βελτίωση συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας. Ο σωστός συνδυασμός στη σωστή δοσολογία είναι που βοηθά να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Όλες οι φόρμουλες προασπίζουν την υγεία μας, χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, καθώς οι πρώτες ύλες προέρχονται κυρίως από τη φύση, άρα δεν επιφέρουν παρενέργειες, ενώ η παρασκευή τους γίνεται σε εργοστάσιο στην Ιταλία.

Τα προϊόντα της Doctor's Formulas, με την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών τους, αποτελούν ταυτόχρονα και μία οικονομική λύση για τον καταναλωτή: στην τιμή που θα αγόραζε ένα άλλο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μία μόνο δραστική ουσία, μπορεί να αγοράσει το προϊόν της Doctor's Formulas, που με το σωστό συνδυασμό πολλών δραστικών συστατικών θα του δώσει την καλύτερη δυνατή ενίσχυση στη φροντίδα του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Έτσι, το όφελος είναι διπλό: και βέλτιστη αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας και προσιτή τιμή.

Τον τελευταίο χρόνο, κυκλοφόρησε στην αγορά μία νέα πρωτοποριακή φόρμουλα, η Vitamin C Fast Action, με πιπερίνη, με την οποία επιτυγχάνονται υψηλές συγκεντρώσεις Βιταμίνης C στο αίμα σε μόλις 30 λεπτά. Ενώ αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο 1ο τετράμηνο ειδικές φόρμουλες για τη γλυκοζυλίωση, την εμμηνόπαυση, την ενίσχυση μνήμης και την ωχρά κιλίδα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.doctorsformulas.com


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ποιος είναι ο ρόλος της στο ανοσοποιητικό σύστημα
Διαβεβαίωση του Κ. Χατζηδάκη στη συνάντηση των προεδρείων των υγειονομικών συλλόγων


Σχετικά άρθρα

Ατμοσφαιρική ρύπανση: Προστατεύουν τα ιχθυέλαια το δέρμα;
Γράφει ο Δρ Χρήστος Στάμου, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Κορονοϊός και ψηφιακές οθόνες μας στερούν την όρασή μας
1 στους 2 θα αποκτήσει μυωπία
Το πρώτο ρομπότ απολύμανσης, με 100% ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, έφτασε στην Ελλάδα
Έχει ήδη παραδοθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο
«Face Yoga για Όλους» από το MDA Ελλάς
Με την υποστήριξη της CASTALIA