Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Νέες φόρμουλες για πρόληψη σοβαρών νοσημάτων από τη Doctors Formulas

4/5/2015 1:26:30 μμ
Oι πρώτες ύλες προέρχονται κυρίως από τη φύση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



Η εταιρεία το 2013, μετά από πολυετή έρευνα και συνεργασία γιατρών και φαρμακοποιών, δημιούργησε μια σειρά από φυσικές συνταγές, τα προϊόντα Doctors Formulas. Οι συνταγές αυτές βοηθούν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων υγείας, εξειδικεύοντας στο κάθε πρόβλημα ξεχωριστά.




Το μυστικό της εταιρείας Doctors Formulas κρύβεται στην λέξη φόρμουλα, ή αλλιώς συνταγή. Το κάθε προϊόν Doctors Formulas δεν αποτελείται από ένα συστατικό, αλλά από μία φόρμουλα δραστικών συστατικών, με συγκεκριμένες δοσολογίες φυσικών ουσιών, που με την πάροδο των ετών έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στη βελτίωση συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας. Ο σωστός συνδυασμός στη σωστή δοσολογία είναι που βοηθά να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Όλες οι φόρμουλες προασπίζουν την υγεία μας, χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, καθώς οι πρώτες ύλες προέρχονται κυρίως από τη φύση, άρα δεν επιφέρουν παρενέργειες, ενώ η παρασκευή τους γίνεται σε εργοστάσιο στην Ιταλία.

Τα προϊόντα της Doctor's Formulas, με την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών τους, αποτελούν ταυτόχρονα και μία οικονομική λύση για τον καταναλωτή: στην τιμή που θα αγόραζε ένα άλλο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μία μόνο δραστική ουσία, μπορεί να αγοράσει το προϊόν της Doctor's Formulas, που με το σωστό συνδυασμό πολλών δραστικών συστατικών θα του δώσει την καλύτερη δυνατή ενίσχυση στη φροντίδα του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Έτσι, το όφελος είναι διπλό: και βέλτιστη αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας και προσιτή τιμή.

Τον τελευταίο χρόνο, κυκλοφόρησε στην αγορά μία νέα πρωτοποριακή φόρμουλα, η Vitamin C Fast Action, με πιπερίνη, με την οποία επιτυγχάνονται υψηλές συγκεντρώσεις Βιταμίνης C στο αίμα σε μόλις 30 λεπτά. Ενώ αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο 1ο τετράμηνο ειδικές φόρμουλες για τη γλυκοζυλίωση, την εμμηνόπαυση, την ενίσχυση μνήμης και την ωχρά κιλίδα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.doctorsformulas.com


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους