Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Νέα Vinosculpt Lift & Firm Body Cream από την Caudalie

15/6/2020 3:49:36 μμ
4 σημεία με προβλήματα, 1 λύση σύσφιξης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στις γυναίκες ηλικίας μεταξύ 28 και 54 ετών, η σφριγηλότητα της επιδερμίδας μειώνεται κατά 27% και παρατηρείται έλλειψη της ελαστικότητας σε ολόκληρο το σώμα με πρώτα σημεία τα χέρια, το στήθος, την κοιλιά και τους γλουτούς.


Η Caudalie παρουσιάζει το νέο προϊόν σύσφιξης Vinosculpt Lift Firm Body Creamμια φροντίδα που συνδυάζει τη φυσικότητα, την αποτελεσματικότητα και την ευχαρίστηση με σκοπό τη σύσφιξη και την ανάκτηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Δρα ταυτόχρονα και στα 4 σημεία, προκειμένου να επαναπροσδιορίσει την ελαστικότητα του δέρματος με ορατά αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας μήνα.


Το Vinosculpt Lift & Firm Body Cream έρχεται να προστεθεί στη σειρά Spa Vinothérapie που φέρνει την εμπειρία του Spa στο σπίτι. Κατά την εφαρμογή, ανακαλύπτουμε νότες από άνθη πορτοκαλιάς, που μας μεταφέρουν στην καρδιά του Spa Vinothérapie της Caudalie, στο Μπορντό.


Η πλούσια κρεμώδης υφή της θρέφει βαθιά την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενώ είναι ιδανική όχι μόνο για τις κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες, αλλά ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες.

 


Δραστικά συστατικά

Εκχύλισμα ίριδας: Γνωστή για τις συσφικτικές της ιδιότητες, η ίριδα είναι ένα δραστικό συστατικό που βοηθά ενεργά τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Πολυφαινόλες σταφυλιού: Δρώντας ως πραγματικές αντιοξειδωτικές ασπίδες, οι πολυφαινόλες από σπόρους σταφυλιού προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για το 80% των σημαδιών γήρανσης του δέρματος. Έχουν επίσης, ευεργετικές τονωτικές ιδιότητες και βοηθούν στην ανανέωση του κολλαγόνου διατηρώντας την επιδερμίδα σφριγηλή.

Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός βοηθά στην ανάκτηση μιας υπέροχης επιδερμίδας εξομαλύνοντας και αναδιαμορφώνοντας τις ατέλειες. Σε αυτό το δυναμικό συσφικτικό συνδυασμό προστίθενται βιολογικό βούτυρο καριτέ από την Burkina Faso, καθώς και έλαιο σταφυλιού από τη Γαλλία και την Ισπανία, γνωστά και τα δύο για τις θρεπτικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες.

Πρόγραμμα αδυνατίσματος της Caudalie

Το πρόγραμμα αδυνατίσματος της Caudalie αποτελείται από 4 στάδια και είναι η ιδανική λύση για να αποκτήσετε ξανά μια επιδερμίδα σφριγηλή και αναζωογονημένη. Ακολουθήστε το πρόγραμμα της θεραπείας Vinothérapie και απολαύστε στο σπίτι τα οφέλη μιας μοναδικά αισθαντικής εμπειρίας.

Τα 4 στάδια παρακάτω: 

Step 1: Απολέπιση, 2 με 3 φορές την εβδομάδα με το Crushed Cabernet Scrub: Το Crushed Cabernet Scrub είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές θεραπείες του Spa Vinothérapie της Caudalie. Εμπλουτισμένο με θρυμματισμένα κουκούτσια σταφυλιών και 6 αιθέρια έλαια, αφήνει το δέρμα λείο και απαλό, προετοιμάζοντάς το για τα επόμενα στάδια της ρουτίνας περιποίησης. Εφαρμόστε το κατά προτίμηση σε βρεγμένο δέρμα και κάνετε κυκλικές κινήσεις με ανοδική φορά και μασάζ σε όλο το σώμα.
Step 2: Σύσφιξη, χρήση μια φορά την ημέρα, με το ΝΕΟ Vinosculpt Lift Firm Body CreamΗ Vinosculpt Lift & Firm Body Cream είναι νέα προσθήκη στη φυσική τελετουργία αδυνατίσματος της Caudalie. Μια δραστική θεραπεία σύσφιξης που εφαρμόζεται κάθε πρωί επαναπροσδιορίζοντας την επιδερμίδα σε 4 σημεία με προβλήματα.

Step 3: Τόνωση, μια φορά την ημέρα -το βράδυ- με το ξηρό έλαιο σώματος Contouring Concentrate: Το ξηρό έλαιο σώματος Contouring Concentrate κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, προσφέρει μια πιο σμιλευμένη σιλουέτα και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα. Σχεδιασμένο να καταπολεμά την κυτταρίτιδα, αυτό το έλαιο βελτιώνει την τόνωση της κυκλοφορίας και τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.


Step 4: Αποσυμφόρηση, με το Draining Organic Herbal Tea, 3 φακελάκια την ημέρα: Αυτό το αφέψημα, οργανικής καλλιέργειας, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα δωμάτια τσαγιού του Spa Vinothérapie της Caudalie. Με πιστοποίηση Ecocert, το προϊόν Draining Organic Herbal Tea, βοηθά στην απομάκρυνση του νερού από τους ιστούς και επιταχύνει την αποβολή των τοξινών.






Για περισσότερες πληροφορίες και για σημεία πώλησης: http://en.caudalie.com/store-locator
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με ενεργά συστατικά υψηλής δερματολογικής αξιολόγησης και δράσης κατά των κηλίδων
«Σβήνει τα όρια» μεταξύ περιποίησης και μακιγιάζ






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη