Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα συνεργασία στην ιατροτεχνολογική καινοτομία από την KALTEQ A.E.

6/9/2023 8:48:57 μμ
Συνεργασία με τον Αμερικανικό Οίκο Steris
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η KALTEQ Α.Ε. ανακοινώνει ότι επεκτείνει τις δραστηριότητές της μέσα από την αντιπροσώπευση και διάθεση στην ελληνική νοσοκομειακή αγορά των συστημάτων αποστείρωσης θερμό-ευαίσθητων υλικών και ιατρικών εργαλείων του αμερικάνικου κατασκευαστικού οίκου STERIS. 

Η STERIS αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της ιατρικής τεχνολογίας ευρύτερα και είναι παγκοσμίως ο κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα της. Επικεντρώνεται στην προαγωγή της ιατρικής φροντίδας μέσα από τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν ως στόχο την πρόληψη των λοιμώξεων, την ασφάλεια των ασθενών και την κάλυψη των αναγκών των νοσοκομειακών χειρουργείων. Η αποστολή της εταιρείας είναι να συμβάλει σε ένα πιο ασφαλές και υγιές σύστημα υγείας και υλοποιείται σε 100 χώρες παγκοσμίως από τους 17.000 εργαζομένους και συνεργάτες της, όπως η KALTEQ.

Ειδικότερα, τα συστήματα αποστείρωσης της STERIS, που θα διαθέτει η KALTEQ, είναι πιστοποιημένα για την αποστείρωση ευρείας γκάμας ιατρικών υλικών προϊόντων και εργαλείων και έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα ότι προσφέρουν τον ταχύτερο κύκλο αποστείρωσης, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη διαθεσιμότητα των εργαλείων και υλικών, την παραγωγικότητα των υγειονομικών μονάδων, την οικονομική τους αποδοτικότητα, ενώ παράλληλα παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ποιότητα αποστείρωσης.

Με τη συνεργασία αυτή η KALTEQ επιτυγχάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην υλοποίηση του μακροπρόθεσμου σχεδίου και οράματός της, να αποτελέσει την κορυφαία ελληνική εταιρεία στον τομέα των ιατρικών τεχνολογιών που καλύπτουν τις ανάγκες των χειρουργικών και επεμβατικών τομέων των νοσοκομείων. Μέσα από πολλαπλές συνεργασίες με καινοτόμους κατασκευαστικούς οίκους τα προηγούμενα χρόνια η KALTEQ εδραιώθηκε ως μια από τις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις στο νοσοκομειακό τομέα, με αναλώσιμα προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες που καλύπτουν το σύνολο των χειρουργικών και επεμβατικών ειδικοτήτων και αναγκών των νοσοκομείων της επικράτειας. Πρόσφατα η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην Κύπρο με την ίδρυση τοπικού γραφείου και μέσα από συνεργασίες με υποδιανομείς αναπτύσσει την παρουσία της σε δέκα χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Ποια είναι τα ζητήματα υγείας που τίθενται σε προτεραιότητα






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών