Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα


Νέα παράσταση από τη θεατρική ομάδα φαρμακοποιών Αθήνας-Πειραιά Ψυχής Ίαμα

2/3/2016 9:41:27 πμ
Πρεμιέρα στις 4 Απριλίου με το κλασικό έργο Θείος Βάνιας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



 

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ «ΨΥΧΗΣ ΙΑΜΑ» διανύοντας πλέον τον έβδομο χρόνο δραστηριοτήτων, προγραμματίζει την παρουσίαση του κλασικού έργου του μεγάλου Ρώσου δραματουργού Αντων Τσέχωφ "Θείος Βάνιας”.


6 χρόνια δράσης με 3 έργα σε 4 θεατρικές σκηνές και πάνω από 5 χιλιάδες θεατές, οι παραστάσεις της ομάδας έχουν απήχηση και αγκαλιάζονται από ολοένα και περισσότερους συναδέλφους, τις οικογένειες και τους φίλους τους, αλλά και από το θεατρόφιλο κοινό.

 

Ξεκίνησαν το 2010 με την παράσταση «ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ», 2 μονόπρακτα των Εντουάρντο Ντε Φιλίππο και Μανόλη Μαυρολέων στο Θέατρο «Τόπος Αλλού». Η μεγάλη επιτυχία, η ανταπόκριση του κοινού αλλά και η διάθεση πολλών συναδέλφων να συμμετέχουν σε μια ευγενική προσπάθεια πολιτισμού οδήγησε στην αναζήτηση ενός πιο πολυπρόσωπου έργου. Δεύτερή  επιλογή ήταν «ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΗΣ» του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο και η συμμετοχή, η ανταπόκριση και η επιτυχία που είχαν στο Θέατρο «Κνωσός» στην Αθήνα ήταν, αυτή τη φορά, πολύ μεγαλύτερη. Έτσι, το 2013 η ομάδα κατηφόρισε στον Πειραιά στο «Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα» όπου επιχείρησαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σ' ένα ακόμη πιο «δύσκολο» έργο.


Το «ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ» του ανατρεπτικού Αμερικανού συγγραφέα Έντουαρντ ?λμπι. Ακόμη πιο μεγάλη επιτυχία, ακόμη καλύτερη ανταπόκριση από το κοινό!

Στην τέταρτή πλέον προσπάθεια, παρουσιάζουν το κλασικό αριστούργημα του μεγάλου Ρώσου δραματουργού ?ντων Τσέχωφ «ΘΕΙΟΣ ΒΑΝΙΑΣ».

Πρεμιέρα των παραστάσεών είναι η Δευτέρα 4 Απριλίου στο "Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα” στο Παλαιό Φάληρο. Στην εφετινή  παράσταση εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά:


Αθανασίου Αρσένης, Γαβριήλ Γιώργος, Καλλέργη – Βραχλιώτη Έφη, Καμπανάρου Τώνια, Κωστοπούλου Ελένη, Μαργιώλη Φλωρέττα, Μαυρολέων Μανόλης και Τσίτουρας Μάνος. Σκηνοθεσία: Τόνια Μάνεση.


Στο Θέατρο Κάτω Από τη Γέφυρα (Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου) τις ημέρες: Δευτέρα 4 Απριλίου, Τετάρτη 6 Απριλίου, Δευτέρα 11 Απριλίου, Τετάρτη 13 Απριλίου, Δευτέρα 18 Απριλίου, Τετάρτη 20 Απριλίου και Σάββατο 7 Μαΐου, Κυριακή 8 Μαΐου, Σάββατο 14 Μαΐου και Κυριακή 15 Μαΐου ώρα 21.15' .


Για κρατήσεις: 210 - 4816200

Για πληροφορίες : 210 – 9651919 & 210 – 5621777

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας των Φαρμακοποιών
Δεκάδες τα περιστατικά σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΔΥ






Σχετικά άρθρα

«Έρωτας και Αναπηρία!»
Εκδήλωση του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Περίπατος στην Αιόλου για την ιστορία της περιοχής και των φαρμακείων της
Διοργανώνεται από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute
ΣΕΦΑΡ – ΣΥΦΑΡΤ: «Ανεβάζει» παιδική θεατρική παράσταση
Στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου «Κάντο Αγάπη»
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Με το τραγούδι: «It’s Giving Time (The Red Cross 2100 Anthem)»