Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα καμπάνια για τη σειρά Frezyderm AcNorm από τη Socialab

12/11/2023 8:04:04 μμ
Για το λιπαρό με τάσεις ακμής δέρμα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Socialab ανακοίνωσε τη νέα, digital καμπάνια που δημιούργησε για τη Frezyderm και αποσκοπεί στην προώθηση της ολοκληρωμένης σειράς περιποίησης Frezyderm Ac-Norm για το λιπαρό με τάση ακμής δέρμα. 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, αναδεικνύεται το γεγονός ότι όλοι γύρω μας έχουν από μια συμβουλή να δώσουν και συνήθως είναι πολύ καλοί στο να λένε σε κάποιον τι να κάνει! Απλά ξεχνάνε κάτι πολύ βασικό… Ποιος τους ρώτησε; Με έναν ειλικρινή και πιο fun τρόπο, η καμπάνια θα τρέξει στο digital περιβάλλον με κύριο δημιουργικό όχημα 3 mini αυτοτελή video ενισχύοντας την προϊοντική πληροφορία και δίνοντας έμφαση στο campaign message «Ποιος σε ρώτησε». 

Η καμπάνια συμπληρώνεται από μια σειρά στατικών δημιουργικών υλικών που προβάλλονται τόσο στα κανάλια της Frezyderm όσο και στο ευρύτερο digital περιβάλλον.

Για την παραγωγή της καμπάνιας, η Socialab συνεργάστηκε με την Egg Productions και τον σκηνοθέτη Λ. Μιχελόπουλου, ενισχύοντας την αισθητική του εγχειρήματος.  
Μπορείτε να δείτε τις καμπάνιες πατώντας στα παρακάτω links:

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο τίτλος της καμπάνιας για την αξία των ανεξάρτητων φαρμακείων στις ΗΠΑ
Με υποστηρικτές τις εταιρείες GSK, MSD, Pfizer, ΒΙΑΝΕΞ και Gravity the Newtons






Σχετικά άρθρα

Φαρμασέρβ-Λίλλυ: Εγκαινιάζει μια νέα προσέγγιση στην παχυσαρκία
Με την καμπάνια «Δεν φταις εσύ. Η παχυσαρκία είναι χρόνια νόσος. Μίλα με τον γιατρό σου»
Servier Hellas: Νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα για βελτιωμένη θεραπευτική αγωγή
Το akolouthotinagogi.gr απευθύνεται σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα
Novo Nordisk: Διοργανώνει το πρώτο WeightTalk Media Summit στο Λονδίνο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Innovis Pharma από τη PharmaPath
Δημιουργείται ένας νέος ελληνικός όμιλος φαρμάκων