Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Νέα Ασπιρίνη COMPLEX COLD & FLU

30/10/2020 1:14:33 μμ
Κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα από την Bayer Ελλάς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Bayer Ελλάς ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέας μορφής Ασπιρίνης, της Ασπιρίνης COMPLEX Cold & Flu σε μορφή κοκκίων (σκόνης) με τη δύναμη του συνδυασμού δύο δραστικών συστατικών, Aσπιρίνης και Ψευδοεφεδρίνης.

Προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση και τα συμπτώματα κοινού κρυολογήματος και γρίπης.

Η Νέα Ασπιρίνη Complex Cold & Flu σε μορφή κοκκίων διαλύεται σε ένα ποτήρι νερό, έχει αποσυμφορητικές για τη μύτη, αναλγητικές, αντιφλεμονώδεις και αντιπυρετικές ιδιότητες. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση τόσο της ρινικής συμφόρησης, όσο και των άλλων συμπτωμάτων κοινού κρυολογήματος και/ή γρίπης, όπως πονόλαιμος, πονοκέφαλος, πόνοι στις αρθρώσεις και πυρετός. Ανακουφίζει γρήγορα και δίνει μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 10 φακελίσκων. Το προκύπτον εναιώρημα έχει γεύση πορτοκάλι.

Δοσολογία: Ενήλικες και έφηβοι >16 ετών: 1-2 φακελάκια κάθε 4-8 ώρες και μέχρι 6 φακελάκια την ημέρα. Δεν πρέπει να λαμβάνεται για περισσότερο από 3 ημέρες χωρίς τη συμβουλή γιατρού.

H Ασπιρίνη Complex Cold & Flu αντενδείκνυται σε παιδιά ηλικίας μικρότερης των 16 ετών, άτομα με αλλεργία στα σαλικυλικά, με ιστορικό άσθματος που προκαλείται από αυτά και στην ψευδοεφεδρίνη, καθώς και σε άτομα με αιμορραγική διάθεση (αντιπηκτική αγωγή), οξέα γαστρεντερικά έλκη, σοβαρή νεφρική, ηπατική ή καρδιακή ανεπάρκεια, σοβαρή υπέρταση, σοβαρή στεφανιαία νόσος, σε κύηση, γαλουχία, συγχορήγηση με μεθοτρεξάτη και αναστολείς ΜΑΟ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από τη FITO






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη