Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Νέα Aspirin Express® με την καινοτόμο τεχνολογία ΜicroΑctive®

11/7/2022 4:44:22 πμ
Ανακουφίζει από τον πόνο στο μισό χρόνο σε σύγκριση με τα συμβατικά δισκία Aspirin® 500mg
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Χάρη στη μοναδική τεχνολογία MicroActive®, τα επικαλυμμένα δισκία Aspirin Express® δρουν ταχύτερα από ποτέ. Λόγω των κατά 90% μικρότερων σωματιδίων δραστικής ουσίας (ακετυλοσαλικυλικό οξύ) και ενός προστιθέμενου επιταχυντή διάσπασης (ανθρακικό νάτριο), τα δισκία διασπώνται γρήγορα μετά τη λήψη, εξασφαλίζοντας έτσι τη γρήγορη απορρόφηση της δραστικής ουσίας στην κυκλοφορία του αίματος.

Επιπλέον, λόγω της ταχείας διαλυτότητας της Aspirin Express® επιτυγχάνεται ταχύτερη γαστρεντερική απορρόφηση, με αποτέλεσμα τη μειωμένη επαφή με το γαστρεντερικό βλεννογόνο, και συνεπώς καλύτερη γαστρική ανοχή συγκριτικά με τα συμβατικά δισκία Aspirin® 500mg. H καλή γαστρική ανοχή υποστηρίζεται περαιτέρω από το ανθρακικό νάτριο, το οποίο εξουδετερώνει τα οξέα του στομάχου και αποκαθιστά την ισορροπία του pH στον οργανισμό. 

Τέλος, κάθε δισκίο Aspirin Express® περιβάλλεται από ειδική μεμβράνη, που συμβάλλει στη δημιουργία ενός λείου περιβλήματος, διευκολύνοντας την κατάποση του δισκίου χωρίς να αφήνει δυσάρεστη γεύση στο στόμα.

Τα πλεονεκτήματα των νέων δισκίων Aspirin Express® είναι η γρήγορη αναλγητική δράση χάρη στην τεχνολογία ΜicroΑctive®, η αποτελεσματική δράση και κατά του πυρετού χάρη στις αναλγητικές, αντιπυρετικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του ακετυλοσαλικυλικού οξέος, η καλή ανεκτικότητα από το γαστρεντερικό σύστημα σε βραχυπρόθεσμη χρήση και η ευκολία στην κατάποση.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σε ορισμένα καταγράφεται διαφορά 10-20%






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη