Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

ΕΟΦ: Αίρει την απαγόρευση παράλληλων εξαγωγών εντός της Ε.Ε.
Υπάρχουν πάντως κυρώσεις για όσες εταιρείες δεν καλύπτουν την ελληνική αγορά με φάρμακα
ΦΣΘ: Μείωση κινδύνου νοσηλείας ή θανάτου έως και 88% παρέχουν τα νέα αντι-ιικά φάρμακα κατά της COVID-19
Ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης του Συλλόγου
Φαρμακευτική εταιρεία προσέλαβε την Jennifer Aniston
Για τις ανάγκες ενημερωτικής καμπάνιας για την αϋπνία

Νέα από τις επιχειρήσεις

1/10/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

LAVIPHARM
Παρουσίαση του Femarelle στο 5ο Πανευρωπαϊκό Συµπόσιο Εµµηνόπαυσης

Με µεγάλη επιτυχία και µε την παρουσία σπουδαίων ονοµάτων από την πανευρωπαϊκή ιατρική κοινότητα πραγµατοποιήθηκε στo ’µστερνταµ το 5ο Πανευρωπαϊκό Συµπόσιο Εµµηνόπαυσης, στο οποίο παρουσιάστηκε η πρωτοποριακή δράση του Femarelle της Lavipharm.

Το καινοτόµο αυτό προϊόν παρουσίασε σε 1000 επιστήµονες που συµµετείχαν στο συµπόσιο ο Dr Israel Yoles, Διευθυντής της Κλινικής Εµµηνόπαυσης, του «Center for Women’s Health, Ashdod» του Ισραήλ. Η δραστική αποτελεσµατικότητα του Femarelle οφείλεται στο γεγονός ότι διεγείρει τους οιστρογονικούς υποδοχείς σε συγκεκριµένους ιστούς του γυναικείου σώµατος. Συνέπεια αυτού είναι να ανακουφίζει τις γυναίκες από τα εµµηνοπαυσιακά συµπτώµατα, χωρίς να επιδρά στο µαστό και το ενδοµήτριο, ενώ παράλληλα ενισχύει την καλή υγεία των οστών. Το Femarelle δεν έχει ανεπιθύµητες ενέργειες και ενδείκνυται για µακροχρόνια λήψη.

Κυκλοφορεί ήδη σε Ελλάδα, Φινλανδία, Νορβηγία. Σύντοµα θα διατίθεται και στην Αυστραλία, Ταϊβάν, Ιταλία, Ισπανία αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ασίας.Στο βήµα η βασική οµιλήτρια της παρουσίασης της σειράς περιποίησης δέρµατος Darphin της Εstee Lauder Hellas Sandrine Chicheportiche, International Training Manager της Darphin

 

ESTEE LAUDER HELLAS
Η πρωτοποριακή σειρά περιποίησης δέρµατος Darphin σε ένα… χορό ευεξίας

Στις 16 Ιουλίου 2007, στο Hilton, όπου βρίσκεται και το Exclusive Spa της Darphin, η Estee Lauder Hellas παρουσίασε σε φαρµακοποιούς, καθώς και σε δηµοσιογράφους οµορφιάς, την πρωτοποριακή σειρά περιποίησης δέρµατος Darphin, που βασίζεται στην επιστήµη της αρωµατοθεραπείας.

Για τη δηµιουργία µιας υψηλής δυναµικής και φιλικής προς το δέρµα φόρµουλας, τα εργαστήρια Darphin ένωσαν την καινοτοµική καλλυντική τεχνολογία µε φίνα αρωµατικά φυτά και απαιτητικούς συνδυασµούς αρωµατικών αιθέριων ελαίων, µε αποτέλεσµα να γίνει η εφαρµογή της ακόµη πιο ευχάριστη.

Βασική οµιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η International Training Manager της Darphin, Sandrine Chicheportiche. Επιπλέον, στην εκδήλωση µίλησαν η Βίβιαν Χαλκίδη, Marketing Manager της Darphin, η Αφροδίτη Κελεσίδη, Training Manager της Darphin, και ο Γρηγόρης Καρναβάς, Customer Manager της Darphin.


FADOFARM
Η εταιρεία αλλάζει ύφος και εικόνα

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Fadofarm Dr. Δηµήτρης Σαραντίδης και τα στελέχη της εκφράζουν την ευγνωµοσύνη τους για την προτίµηση και την υποστήριξη των φαρµακοποιών στην εταιρεία και τα προϊόντα της, και παράλληλα ενηµερώνουν ότι η εταιρεία αλλάζει ύφος και εικόνα.

Η εταιρεία προχωρά σε νέο διαφηµιστικό πρόγραµµα µε κύριο µήνυµά της: «Η Fadofarm είναι τρόπος ζωής». Η Fadofarm θεωρεί τη συνεργασία µε τους φαρµακοποιούς επιβράβευση της προσπάθειάς της και υπόσχεται ότι θα το ανταποδώσει µε τον καλύτερο τρόπο.


MOBIL- M HELLAS
Ίδρυση νέας αντιπροσωπείας σε Ελλάδα και Κύπρο

Η εταιρεία Mobil-M µέλος του οµίλου Group Coupechoux αναγγέλλει την ίδρυση της νέας αντιπροσωπείας της για την Ελλάδα και την Κύπρο Mobil-M Hellas.

Η Mobil-M έχει παρουσία στις σηµαντικότερες ευρωπαϊκές αγορές: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ελβετία, Ηνωµένο Βασίλειο, καθώς επίσης στη Λατινική Αµερική, Καραϊβική και αλλού, αποτελεί δε τον leader opinion market όσον αφορά τη δηµιουργία, τον εξοπλισµό, την οργάνωση του χώρου και την ανάπτυξη του σύγχρονου φαρµακείου, προσφέροντας σφαιρική και ολοκληρωµένη αντιµετώπιση της επιχείρησης και έχοντας υλοποιήσει πάνω από 4.000 εφαρµογές σε παγκόσµιο επίπεδο.

Την αντιπροσωπεία έχει αναλάβει ο φαρµακοποιός Θάνος Πούλης, διευθυντής της εταιρείας ACAD-Advanced Commercial Architecture & Design.


FARAN LABORATORIES S.A.
Εκσυγχρονισµός για µια ποιοτική αναβάθµιση υπηρεσιών και προϊόντων

Συµπληρώνοντας φέτος 54 χρόνια λειτουργίας, η Faran Laboratories s.a., µεγάλη ελληνική φαρµακευτική βιοµηχανία, εκσυγχρονίζεται, θέλοντας να καταστεί πλήρως ανταγωνιστική και να ανταποκριθεί µε επιτυχία στις αυξανόµενες απαιτήσεις τόσο της ελληνικής όσο και της ευρωπαϊκής αγοράς.

Αποτέλεσµα της δυναµικής ανάπτυξης της εταιρείας αλλά και των εύστοχων χειρισµών του marketing είναι η σταθερή αύξηση, τα τελευταία χρόνια, του αριθµού των µεγάλων πολυεθνικών φαρµακευτικών εταιρειών που την εµπιστεύονται για την προώθηση και το marketing των προϊόντων τους.

Τα στελέχη της Faran Laboratories s.a. είναι άνθρωποι µε µεγάλες ικανότητες, επιλεγµένοι µε βάση τα πιο αυστηρά κριτήρια, που εκπαιδεύονται συνεχώς στις νέες ιατρικές πρακτικές, µέσα από τα σεµινάρια επιµόρφωσης που διεξάγονται στην εταιρεία. Επιπλέον η Faran Laboratories s.a. δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους του marketing και των πωλήσεων να συµµετέχουν σε εκπαιδευτικά σεµινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Λανσαρίσµατα νέων προϊόντων της που χαρακτηρίστηκαν από τα πιο επιτυχηµένα τα τελευταία χρόνια στην ελληνική φαρµακευτική αγορά, καθώς και η συνολικά άριστη επικοινωνία της µε τον υγειονοµικό κόσµο, φαίνονται να επιβεβαιώνουν µια απαράβατη αρχή της Faran: «η εταιρεία που επενδύει στους ανθρώπους της είναι προορισµένη να πετύχει».


POWER HEALTH
Επιχείρηση… επιστροφή στη φύση

Το όραµα της Power Health όταν ξεκίνησε πριν από 23 χρόνια ήταν να προσφέρει 100% φυσικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα έδιναν αποτελεσµατικές και ασφαλείς λύσεις, σε καθηµερινά ήπια προβλήµατα υγείας, τόνωσης και οµορφιάς.

Οι άνθρωποι που στελεχώνουν την Power Health γνωρίζουν ότι οι ανάγκες συνεχώς αυξάνονται, αλλάζουν. Γι’ αυτό δε σταµατούν ποτέ να διευρύνουν την γκάµα των προϊόντων τους, ώστε να προσφέρουν στους καταναλωτές τις καλύτερες επιλογές.

Η Power Health βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία µε τους ανθρώπους που τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Προωθητικό υλικό όπως αφίσες, αυτοκόλλητα στις πόρτες, stand και έντυπα-οδηγοί αποτελούν µέρος της διαφηµιστικής επικοινωνίας της, µε στόχο τη σωστή, αξιόπιστη και αποτελεσµατική ενηµέρωση φαρµακοποιών και καταναλωτών.


ΞΥΔΙΑΣ Α.Ε.
Συνολική παρουσίαση των δραστηριοτήτων της στο 7ο Pharma Point

Η Ξυδιάς Α.Ε. καλεί τους φαρµακοποιούς στην 7η έκθεση Pharma Point, που θα πραγµατοποιηθεί στις 19-21 Οκτωβρίου στη Helexpo Θεσσαλονίκης, να επισκεφθούν το περίπτερο No 68 της εταιρείας, όπου θα γίνει εκτενής παρουσίαση όλων των καθιερωµένων αλλά και των νέων δραστηριοτήτων της.

Η εταιρεία Ξυδιάς Α.Ε., γνωστή για την 25ετή επιτυχή δραστηριότητά της στον τοµέα διακίνησης φαρµάκων, ως φαρµακαποθήκη, έχει αναπτύξει και ένα αξιόλογο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την επικράτεια, µε κύριο στόχο την προώθηση ειδικών συνεργασιών σε παραφαρµακευτικά προϊόντα.

Σηµαντικές εταιρείες του φαρµακευτικού χώρου, όπως Bayer Hellas, Bausch & Lomb, Fresenius Kabi Hellas, εµπιστεύθηκαν την εταιρεία Ξυδιάς Α.Ε. για την προώθηση των προϊόντων τους.


ΚΟΧΥΛΙ
Παρουσίαση της νέας σοκολάτας Κοράλι στην έκθεση Pharma Point

Η εταιρεία Κοχύλι, µια από τις λίγες σοκολατοποιίες στην Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση το 2001, και δραστηριοποιείται στην παρασκευή χειροποίητης σοκολάτας υγείας µε φρουκτόζη, καλεί τους φαρµακοποιούς στο περίπτερό της στην έκθεση Pharma Point στις 19-21 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στην έκθεση µεταξύ άλλων θα παρουσιαστεί και η χειροποίητη Σοκολάτα Φρουκτόζης Κοράλι, η οποία διατίθεται αποκλειστικά στο χώρο του φαρµακείου. Οι σοκολάτες Κοράλι παρασκευάζονται στην Ελλάδα µε µηχανολογικό εξοπλισµό υψηλής τεχνολογίας, που εγγυάται την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των τροφίµων. Επιπλέον σε όλη την παραγωγική διαδικασία ακολουθείται και το νέο Διεθνώς Αναγνωρισµένο Σύστηµα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίµων ISO 22000.

Η επιχείρηση, ευαισθητοποιηµένη στα θέµατα που αφορούν το περιβάλλον, ανακυκλώνει όλες τις ύλες που προέρχονται από χαρτί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία µπορείτε να επικοινωνήσετε µε τα γραφεία της εταιρείας.


JOHNSON & JOHNSON
Παρουσίαση της νέας σειράς Aveeno Ultra-Calming στο Πεντελικόν

Η Johnson & Johnson παρουσίασε τη νέα φυσική σειρά περιποίησης προσώπου Aveeno Ultra-Calming την Τετάρτη 18 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Πεντελικόν.

Την εκδήλωση τίµησε µε την παρουσία της η δερµατολόγος Παναγιώτα Ρήγα.

Την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση της σειράς ακολούθησε κοκτέιλ στο δροσερό κήπο, κάνοντας την εκδήλωση ένα ευχάριστο καλοκαιρινό απόγευµα.


PHARMACON Δ. ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΦΕ
Ένταξη των εργαζοµένων της εταιρείας στο διεθνές δίκτυο «Προαγωγή Υγείας στο χώρο της εργασίας»

Η διασφάλιση υγιούς περιβάλλοντος εργασίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για «διαχείριση της ποιότητας και της κοινωνικής ευθύνης», συνιστά δηµιουργική πρόκληση για τις εταιρείες που επιθυµούν να επενδύουν στην ευηµερία του ανθρώπινου δυναµικού τους.

Η φαρµακαποθήκη Pharmacon Δ. Πολίτης ΑΦΕ, µετά την αναβάθµιση των εγκαταστάσεών της στο κτίριο της Μεταµόρφωσης, προχωράει και στον εκσυγχρονισµό των παροχών της προς το σύνολο των εργαζοµένων της στο διεθνές δίκτυο «Προαγωγή Υγείας στο χώρο της εργασίας».

Το Δίκτυο δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το ΙΚΠΙ (Ινστιτούτο Κοινωνικής & Προληπτικής Ιατρικής) και τελεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την προαγωγή της Υγείας στο Χώρο Εργασίας (ENWHP).

Οι δραστηριότητες του Δικτύου αφορούν, µεταξύ άλλων, και την ενδελεχή εκπαίδευση του προσωπικού από ειδικούς συµβούλους σε θέµατα υγείας, όπως η υγιεινή διατροφή, η διαχείριση του στρες, η ασφάλεια από την άσκηση, η διακοπή του καπνίσµατος κ.ά.

Επιπλέον, οι εργαζόµενοι στη Pharmacon µπορούν να παρακολουθούνται από την ιατρική οµάδα του ΙΚΠΙ –µε επικεφαλής τον Αν. Καθηγητή Κοινωνικής Ιατρικής κο Γιάννη Τούντα– για τους σωστούς και έγκαιρους προληπτικούς ελέγχους, που κρίνονται απαραίτητοι ετησίως, σύµφωνα µε το εξατοµικευµένο πρωτόκολλο προσυµπτωµατικού ελέγχου και τον ηλεκτρονικό φάκελο υγείας κάθε εργαζοµένου.


MEDONSHELF
Συµµετοχή στην 7η έκθεση Pharma Point

Πιστή στην παράδοση που την θέλει να είναι παρούσα σε όλες τις µεγάλες φαρµακευτικές εκθέσεις παραµένει η Medonshelf.

Στο 7ο Pharma Point που θα πραγµατοποιηθεί στις 19-21 Οκτωβρίου στη Helexpo Θεσσαλονίκης, η Medonshelf θα παρουσιάσει όλες τις νέες προτάσεις της για την κατασκευή και τον εξοπλισµό του χώρου του φαρµακείου.

Η Medonshelf περιµένει τους φαρµακοποιούς στο περίπτερο Νο 5 στη θέση 90.


BNeF BENEFIT HELLAS Α.Ε.
Τώρα και στην Ιορδανία

Η BNeF Benefit Hellas Α.Ε. εξαπλώνεται ακόµη περισσότερο συνεχίζοντας την επιτυχηµένη της πορεία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ύστερα από τη συµφωνία για τη διανοµή των προϊόντων της από καταξιωµένη τοπική επιχείρηση, γνώστη της φαρµακευτικής αγοράς της Ιορδανίας, η BNeF είναι έτοιµη να προσφέρει την ελληνική παράδοση περιποίησης και φροντίδας του δέρµατος ακόµη πιο µακριά.

Η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, που έχει ξεχωρίσει στο χώρο των καλλυντικών και παραφαρµακευτικών, θα υπηρετεί σύντοµα και την Ιορδανία ανοίγοντας έτσι το δρόµο για τις αγορές των Αραβικών χωρών. Με τον τρόπο αυτό, η BNeF εδραιώνεται σε περισσότερες χώρες και κερδίζει την αναγνώριση και την εµπιστοσύνη της παγκόσµιας καταναλωτικής γνώµης.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υπάρχουν πάντως κυρώσεις για όσες εταιρείες δεν καλύπτουν την ελληνική αγορά με φάρμακα
Ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης του Συλλόγου


Σχετικά άρθρα

Φαρμακευτική εταιρεία προσέλαβε την Jennifer Aniston
Για τις ανάγκες ενημερωτικής καμπάνιας για την αϋπνία
«Start Your Journey» από την DEMO ABEE
Για 4η χρονιά ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Υποτροφιών και Πρακτικής άσκησης
Έρευνα για την επίδραση των διαφημίσεων φαρμακευτικών προϊόντων στο κοινό
Μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την υγεία τους;
Fourlis: Μπαίνει δυναμικά στη διακίνηση και των συμπληρωμάτων διατροφής
Υπέγραψε συμφωνία με το παγκόσμιο brand Holland & Barrett