Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Νέα αντιγηραντική σειρά που αναστρέφει τη βαρύτητα!

6/10/2017 2:23:24 μμ
Γνωρίστε τη σειρά ΚΟΡΡΕΣ Μαύρη Πεύκη 3D
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η νέα συλλογή ΚΟΡΡΕΣ ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D βασίζεται στο καινοτόμο σύμπλεγμα ElastiLift-3D που, μέσω της ενδυνάμωσης της δομής της ελαστίνης, προσφέρει ένα ορατό 3D αποτέλεσμα - μία νέα σειρά που πλέον αναστρέφει τη βαρύτητα.


Το ElastiLift-3D™, ένα 100% φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης, συντίθεται από φυσικά δραστικά συστατικά που έχουν την ικανότητα να διπλασιάζουν την ελαστικότητα των επιδερμικών κυττάρων. Το ElastiLift-3Dεπαναφέρει τη 3D αρχιτεκτονική του προσώπου, ανανεώνοντας την ελαστικότητα, σύσφιγξη, αντοχή και υφή του δέρματος, επανορθώνοντας το περίγραμμά του και μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.


Τo καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ συνδυάζεται με πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης που αποδεδειγμένα ενδυναμώνουν το συνδετικό ιστό του δέρματος. Με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting, τα νέα προϊόντα φροντίδας της ώριμης επιδερμίδας προσφέρουν ορατό 3D αποτέλεσμα, όπως επιβεβαιώνει το 100% των γυναικών που διαπίστωσε επαναφορά της αρχιτεκτονικής του προσώπου.

ΝΕΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D - Η ΣΥΛΛΟΓΗ


ΝΕΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / SUPER SERUM ΜΑΤΙΩΝ

97% των γυναικών διαπίστωσε ανόρθωση των άνω βλεφάρων σε 1 μήνα

Η νέα ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D εισάγει το καινοτόμο Super Serum Ματιών στην καθημερινή φροντίδα. Το πρώτο προϊόν που εφαρμόζεται 360° σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών για εντυπωσιακή ανόρθωση των άνω βλεφάρων. Επαναστατική δράση που αποδίδεται στο DEFEYE GRAVITY™ - το πρώτο φυσικό complex που ορατά και άμεσα ανορθώνει τα άνω βλέφαρα, καθώς προσφέρει αποτέλεσμα lifting στην περιοχή των ματιών, επιτυγχάνοντας αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης άνω του 200%. Το Super Serum ξεκουράζει αμέσως το βλέμμα και δίνει νεανική φρεσκάδα και λάμψη στην έκφραση του προσώπου - επαναστατικό αποτέλεσμα με την πρώτη εφαρμογή.

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ

100% των γυναικών διαπίστωσε ορατό αποτέλεσμα lifting και σύσφιγξης

Serum με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting για ορατό 3D αποτέλεσμα. Διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου.

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / ACTIVE OIL

100% των γυναικών διαπίστωσε επαναφορά του όγκου του προσώπου

Προσεγγίζοντας τη 3D δομή του δέρματος μέσα από την αναπλήρωση λιπιδίων, ειδικότερα το νέο Μαύρη Πεύκη 3D Active Oil προσθέτει το ελαιοδιαλυτό εκχύλισμα από Σουσάμι στα πρωταγωνιστικά δραστικά της νέας σειράς, γεμίζοντας τις ρυτίδες εκ των έσω και αποκαθιστώντας το χαμένο όγκο του προσώπου. Το συμπυκνωμένο δραστικό λάδι προσώπου βελτιώνει τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα και επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου. Η μη-λιπαρή σύνθεση, που απορροφάται αμέσως, αναπληρώνει τα απαραίτητα επίπεδα ενυδάτωσης και θρέφει το δέρμα.



ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ & ΝΥΧΤΑΣ

100% των γυναικών διαπίστωσε ορατή σύσφιγξη και ανόρθωση περιγράμματος του προσώπου

Προηγμένα προϊόντα αντιγηραντικής φροντίδας με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting για ορατό 3D αποτέλεσμα. Διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων και επαναφέρουν την αρχιτεκτονική του προσώπου. Η Κρέμα Ημέρας διατίθεται σε δύο υφές για κανονικές-μεικτές επιδερμίδες και για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες, ενώ η Κρέμα Νύχτας είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

100% των γυναικών διαπίστωσε ορατή σύσφιγξη και αποτέλεσμα lifting στην περιοχή των ματιών

Συσφιγκτική κρέμα ματιών για άμεσο lifting με επανορθωτική δράση σε βαθιές ρυτίδες, πρήξιμο και μαύρους κύκλους. Βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας και προσφέρει ορατή 3D αναμόρφωση στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μέσω του Ldbpartnershop.gr από την L’Oreal Dermatological Beauty
Η δερματολογική δύναμη του HYALU B5, τώρα και για τα μάτια






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem