Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

MSD Ελλάδος: Η Ελένη Μενεγάκη το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας για τον εμβολιασμό έναντι του HPV

18/4/2024 3:11:16 πμ
Τίτλος της εκστρατείας είναι: «Έχουμε τη δύναμη»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Αξιοποιώντας την επιρροή που έχουν τα τηλεοπτικά πρόσωπα στο κοινό, η MSD Ελλάδος συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης για τη σημασία του έγκαιρου εμβολιασμού αγοριών και κοριτσιών 9-18 ετών έναντι του ιού των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων (HPV). 


Κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας «Έχουμε τη δύναμη» είναι η δημοφιλής παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη, η οποία μας υπενθυμίζει τη δύναμη που έχουμε ως γονείς να προστατεύουμε τα παιδιά μας καθώς μεγαλώνουν και να παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. «Μια τέτοια απόφαση είναι και ο εμβολιασμός έναντι του ιού HPV που προκαλεί μια σειρά καρκίνων και στα δύο φύλα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο σύντομο βίντεο η Ελ. Μενεγάκη, προτρέποντας τους γονείς που έχουν παιδιά από 9 ετών και άνω να συμβουλευθούν τον γιατρό τους για τον δωρεάν εμβολιασμό έναντι του HPV.

 

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκστρατείας, το σποτ θα προβάλλεται σε τηλεοπτικά κανάλια, καθώς και σε δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, με στόχο την ενημέρωση για τα οφέλη του εμβολιασμού έναντι του ιού HPV. Δείτε το βίντεο στο κανάλι της MSD Ελλάδος στο YouTube εδώ. 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ώστε να πηγαίνουν οι πολίτες χωρίς ραντεβού
Μια βραδιά αφιερωμένη στην αξία του εμβολιασμού κατά του HPV και στις σύγχρονες εξελίξεις στην πρόληψη της πνευμονιοκοκκικής νόσου






Σχετικά άρθρα

ΜΕΓΑ: Δίπλα στο έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»
Με σημαντική χορηγία προϊόντων ατομικής υγιεινής
Bayer Ελλάς: Συμμετείχε στον 31ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους 2025
Υποστηρίζοντας την ισότιμη πρόσβαση για όλους