Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

MSD: Δράσεις για τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

30/9/2024 2:55:35 πμ
Η εταιρεία στοχεύει να λειτουργεί ως φορέας αλλαγής στην εργασιακή ζωή
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Σεπτέμβριος είναι αφιερωμένος στη διαφορετικότητα και στη συμπερίληψη στην MSD που πραγματοποίησε στα γραφεία της διαδοχικές ενημερωτικές δράσεις για τους εργαζομένους της. 


Στην εκδήλωση Let’s Talk about DE&I το τμήμα Human Resources και τα δίκτυα Next Generation Network (NGN) και Women’s Network (WN) της MSD, παρουσίασαν στους εργαζόμενους την πρόοδο που έχει σημειώσει η εταιρεία στην εφαρμογή πολιτικών που άπτονται της αποδοχής της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης στο εργασιακό περιβάλλον, όπως η δράση «Α day in your shoes» και η συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Liberty Guide Dogs που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων-οδηγών για άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης.


Η Αθηνά Σταύρου, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε δεσμευτεί να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, φιλόξενο, όπου όλοι νιώθουν την εκτίμηση και τον σεβασμό στο πρόσωπό τους. Ζούμε σε έναν κόσμο με αρκετές προκλήσεις στα θέματα DE&Ι και ενώ έχει σημειωθεί πρόοδος, αυτή είναι αρκετά αργή. Στόχος μας είναι να αποτελούμε πρότυπο και να λειτουργούμε ως φορέας αλλαγής στο πλαίσιο της εργασιακής και προσωπικής μας ζωής. Νιώθουμε ιδιαίτερα ευγνώμονες γιατί στην προσπάθειά μας έχουμε πολύτιμους συμμάχους, την Ομάδα Διοίκησης και τα δίκτυα εργαζομένων μας το NGN και τοWN, δηλαδή πάνω από 70 εργαζομένους».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διακρίσεις με ιδιαίτερο βάρος, καθώς αποτυπώνουν την ψήφο εμπιστοσύνης του καταναλωτή
Στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2025






Σχετικά άρθρα

YOUTH LAB.: Απέσπασε δύο Χρυσές Διακρίσεις το 2025
Για δύο καινοτόμα δερμοκαλλυντικά
ELPEN: Σημαντική αναγνώριση για το Papilocare®
Στο διεθνές συνέδριο EUROGIN 2025
DEMO: Αντιπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο έργο Βιοτεχνολογίας
DEMO: Αντιπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο έργο Βιοτεχνολογίας
Bioderma: Διάκριση για το Photoderm Anti-Ox Eau Solaire SPF50+
Στα Beauty Stars Awards του Madame Figaro