Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


«MSc in Cardiometabolic Medicine»: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ»

9/9/2022 5:21:12 πμ
Από το ΕΚΠΑ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ), το οποίο οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ», Master of Science (MSc) «Cardiometabolic Medicine» για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Η έναρξη του μεταπτυχιακού ορίζεται για τον Οκτώβριο του 2022. 

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του Α΄ κύκλου σπουδών των Τμημάτων Ιατρικής, Νοσηλευτικής καθώς και όλων των συναφών επιστημών της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και απόφοιτοι άλλων Τμημάτων ΑΕΙ (π.χ. Φαρμακευτικής, Χημείας, Βιολογίας, ΤΕΦΑΑ, Διαιτολογίας/Διατροφολογίας, Ψυχολογίας) της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων της αλλοδαπής.

Οι απόφοιτοι του ΠΜΣ «Καρδιομεταβολική Ιατρική» θα αποτελούν εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους επιστήμονες που θα μπορούν να εργαστούν σε τομείς σχετιζόμενους με καρδιαγγειακά-μεταβολικά νοσήματα, σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές ή/και θα μπορούν να σχεδιάσουν και να εκπονήσουν βασική ή/και κλινική έρευνα στο γνωστικό αντικείμενο των καρδιομεταβολικών νοσημάτων.

Πληροφορίες: Γ΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», Μαρία Μαστοροπούλου, email: mmastor@med.uoa.gr, τηλ: 210 7763488, Έυα Μπλέτσα, email: evabletsa@gmail.com , τηλ: 6906 564376.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώσεις στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας»
60 μεταπτυχιακοί φοιτητές «διασυνδέονται» με την αγορά εργασίας






Σχετικά άρθρα

Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου
Επιτήδειοι άδειασαν από Prolia τα φαρμακεία δύο νομών
Η Αγάπη Ακριτίδου, υπεύθυνη του Τμήματος Αγορών του ΣΦΗΠ, εξηγεί στο f.daily τα περιστατικά
15 ΣΥΦΑ συμμετέχουν στην Ενεργειακή Κοινότητα Φαρμακοποιών
Ξεκινούν εγγραφές και για νέα μέλη