Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Μετατρέψτε το σπίτι σας σε... SPA

5/7/2017 4:08:48 μμ
Με τρεις μοναδικές συσκευές περιποίησης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα τελευταία χρόνια η απολέπιση προσώπου είναι ένας δημοφιλής τρόπος περιποίησης της επιδερμίδας, καθώς καθαρίζει εντελώς το δέρμα αλλά και μειώνει τις κηλίδες, τις φακίδες, τις ουλές και τα άλλα αισθητικά προβλήματα.

Ο συγκεκριμένος τρόπος περιποίησης όμως είναι πολύ ακριβός στα SPA και στα κέντρα ομορφιάς και καθόλου προσιτός για τις περισσότερες γυναίκες.


Σήμερα, που οι γυναίκες απαιτούν πλέον ένα όμορφο δέρμα στο πρόσωπο και στα άκρα τους και συγχρόνως θέλουν να έχουν περιποιημένα νύχια σε χέρια και πόδια, μπορούν να το πραγματοποιήσουν εύκολα στο σπίτι τους, αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα που απαιτούνται για τις επισκέψεις σε κέντρα αισθητικής.

VICAN HOME SPAFACE CLEANSER

Συσκευή για βαθύ καθαρισμό – απολέπιση – αναζωογόνηση του δέρματος


Η πρωτοποριακή συσκευή προσώπου της σειράς VICAN HOME SPA είναι έξυπνα σχεδιασμένη να συσφίγγει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα. Περιλαμβάνει 5 διαφορετικές κεφαλές για:

  • απολέπιση
  • απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και αναζωογόνηση της επιδερμίδας
  • μικρομασάζ
  • τόνωση της επιδερμίδας και ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας
  • εφαρμογή καλλυντικών.

Η συσκευή δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση μασάζ και συγχρόνως βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των καλλυντικών από την επιδερμίδα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπο, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και σφριγηλή, ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για το ευαίσθητο.

VICAN HOME SPA - NAIL CARE SYSTEM

Ηλεκτρική λίμα νυχιών, για όμορφα και υγιή νύχια με επαγγελματικό αποτέλεσμα


Όμορφα, υγιή και περιποιημένα νύχια με τη νέα ηλεκτρική λίμα της σειράς VICAN Home Spa 3 σε 1. Περιποιέται τα άνω και κάτω άκρα κάνοντας μανικιούρ και πεντικιούρ στο χώρο σας, χαρίζοντας επαγγελματικό και φυσικό αποτέλεσμα με απλά βήματα, εύκολα και ανέξοδα.

Κύριο χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η ισχυρή και γρήγορη περιστροφή της, η οποία σε συνδυασμό με τις κεφαλές, δίνει τη δυνατότητα για επαγγελματική περιποίηση των νυχιών.

Ο εργονομικός σχεδιασμός της συσκευής εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό και αποτελεσματική εφαρμογή σε όλα τα σημεία των νυχιών.

Περιλαμβάνει 1 ρολέτα για λιμάρισμα, 2 ρολέτες για λείανση και 2 ρολέτες για γυάλισμα. Για μεγαλύτερη ευκολία, η συσκευή συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε.

VICAN HOME SPA - PREMIOUM PEDI

Ηλεκτρική λίμα ποδιών για απαλά πόδια



Η πρωτοποριακή ηλεκτρική λίμα ποδιών της σειράς Vican Ηοme Spa απομακρύνει τις σκληρύνσεις από το πέλμα και τη φτέρνα των ποδιών, χωρίς λεπίδα, για ασφαλή, εύκολη και αποτελεσματική χρήση.

Διαθέτει επαναστατική ρολέτα με δυνατότητα περιστροφής 360ο και με ταχύτητα 40 περιστροφές το δευτερόλεπτο, η οποία αφαιρεί τις σκληρύνσεις χωρίς πίεση, εξασφαλίζοντας λεία και απαλά πέλματα.

Για μεγαλύτερη ευκολία, η συσκευή συνοδεύεται από δεύτερη (ανταλλακτική) ρολέτα, βουρτσάκι καθαρισμού και θήκη μεταφοράς, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε.


Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά από τα φαρμακεία.

VICAN N.ANAΓΝΩΣΤΑΚΗΣ A.E.

Ερμού 1, Μεταμόρφωση, 14452

TEL: +30 210 2848001-004

www.vican.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν ένα κρίσιμο εργαλείο για την πρόσβαση των ασθενών σε θεραπείες», επισημαίνουν
Ένα διεθνές brand με ισχυρή παγκόσμια παρουσία






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη