Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Merck: Νέα, φιλική προς το περιβάλλον, συσκευασία Slim Pack για τα προϊόντα γονιμότητας

11/5/2022 12:31:12 πμ
Μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα, διευκολύνει τους προμηθευτές στην αποθήκευση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Merck ανακοίνωσε την κυκλοφορία της «Slim Pack», της νέας συσκευασίας των θεραπειών της για τη γονιμότητα, με μειωμένο μέγεθος για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία σε επαγγελματίες υγείας και σε ασθενείς και να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Η νέα συσκευασία είναι κατά 40% μικρότερη από αυτήν που κυκλοφορούσε για τις πένες γονιμότητας έως τώρα. 

Καταλαμβάνοντας λιγότερο χώρο στο ψυγείο, είτε στο φαρμακείο είτε στο σπίτι, η «Slim Pack» θα βελτιώσει τις συνθήκες μεταφοράς και αποδοτικότητας και θα διευκολύνει όλους τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα διανομής, αλλά και τους ασθενείς. Το κυριότερο είναι ότι τα προϊόντα γονιμότητας, διατηρώντας την ίδια αμετάβλητη και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, θα κυκλοφορούν πλέον σε επανασχεδιαζόμενη, μικρότερη συσκευασία που θα διατίθεται με πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

«Η κυκλοφορία της Slim Pack είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς στη Merck, εστιάζουμε σε ενέργειες που έχουν υψηλό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Πιστεύουμε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε την επιστήμη και την τεχνολογία για να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση πολλών παγκόσμιων προκλήσεων όπως είναι η κλιματική αλλαγή ή η έλλειψη πόρων. Οι νέες συσκευασίες των θεραπειών της Merck για την υπογονιμότητα πετυχαίνουν ακριβώς αυτό, συνδυάζοντας την επιστημονική καινοτομία και τις αποδεδειγμένα υψηλές επιδόσεις, με λύσεις που προτάσσουν την παράμετρο της βιωσιμότητας», επισήμανε ο Γιάννης Χαραλαμπίδης, BU Head Fertility & CM&E. 

Η νέα συσκευασία αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι, με στόχο τη μείωση της ετήσιας παραγωγής πλαστικών απορριμμάτων κατά 180 μετρικούς τόνους, περίπου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
Και οι μεγάλες ανατροπές






Σχετικά άρθρα

TikTok: Δραστικά μέτρα κατά του περιεχομένου για την απώλεια βάρους
Η νέα ρύθμιση αφορά και τα φάρμακα αδυνατίσματος
Κατανοώντας την επίδραση της αφρικανικής σκόνης στην υγεία
Συστάσεις της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας για τους πολίτες
AstraZeneca: Μια νέα θεραπευτική επιλογή για παιδιά με σοβαρό ηωσινοφιλικό άσθμα
Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ για ασθενείς 6-11 ετών