Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Μenarini Hellas: O Γρηγόρης Πολίτης ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος

13/2/2023 2:15:35 πμ
Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη φαρμακευτική βιομηχανία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου στη Menarini Hellas ανέλαβε ο Γρηγόρης Πολίτης, ο οποίος κατείχε μέχρι πρόσφατα τη θέση του Head of Commercial Operations. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας διαθέτει πολυετή εμπειρία στη φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς έχει διατελέσει ανώτερο στέλεχος σε σημαντικές θέσεις ευθύνης, σε διαφορετικούς τομείς, στις εταιρείες Takeda Hellas και AstraZeneca Ελλάδας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ και κάτοχος MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα, ο Γρηγόρης Πολίτης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Γ. Συκιανάκη, τον απερχόμενο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Menarini Hellas, καθώς και τη Διοίκηση της μητρικής μας εταιρείας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Η ανάθεση της Γενικής Διεύθυνσης της εταιρείας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα, αλλά και μεγάλη ευθύνη. Δεσμεύομαι ότι θα συνεργαστώ με τους συναδέλφους μου, έχοντας ως προτεραιότητα να συμβάλλω ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας και στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της στην Ελλάδα και την Κύπρο, αναδεικνύοντας την καινοτομία των θεραπευτικών επιλογών της και διατηρώντας την αξία της προς την ιατρική κοινότητα και τους ασθενείς».

Απευθυνόμενος στο ανθρώπινο δυναμικό της Menarini Hellas, ο Γρηγόρης Πολίτης τους ευχαρίστησε για την άψογη έως τώρα συμμετοχή και συνεργασία, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν την προσφορά τους προς τους πολίτες και την κοινωνία, «με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και την κάλυψη των αναγκών τους».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διαθέτει εκτεταμένη διεθνή εμπειρία στους κλάδους της φαρμακευτικής, της βιοτεχνολογίας και των CDMO
Διαδέχεται τον Δημήτρη Καδή που παραμένει ως μέτοχος






Σχετικά άρθρα

Αδ. Γεωργιάδης: Δύο μέτρα για τη φαρμακευτική δαπάνη και το clawback
Ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΠΕΦ
Η AstraZeneca δημιούργησε την Olivia
Μία ψηφιακή σύμμαχο για τις γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών
Η InterMed στη μεγαλύτερη έκθεση οδοντιατρικών προϊόντων AEEDC DUBAI
Συμμετέχει με περίπτερο και μία επιστημονική διάλεξη
Novo Nordisk: Έρευνα αποκαλύπτει μια διαδεδομένη παρανόηση για την παχυσαρκία
Η εταιρεία ζητά να αλλάξει η συζήτηση για τη διαχείρισή της